2008. december 17., szerda

Friss tarcsi- és utánpótlásmeccsek

Megszakadt utánpótlás-csapatunk győzelmi sorozata, 9 sikeres találkozó után szombaton kora délután "csak" egy 0-0-ra futotta a Barnsley otthonában.

Az eredmény azért is meglepő, mert a hazaiaké a bajnokság legtöbbet kapó védelme, de szerencsével, jó védekezéssel, kapufával és a kapus Danny Free bravúrjaival otthon tartották az egyik pontot, úgyhogy elismerés jár nekik.

Ügyesebben teljesített a tartalékcsapat, akik ma délután Carlisleban léptek fel a Central League Cup keretein belül. A hazaiak a 17. percben vezetést szereztek, a válasz pedig határozott és elsöprő volt.

Sammy Ameobi egyenlített az 52. percben és nem volt megállás. Andy Carroll két perc alatt kettőt vágott, a 72. percben Kazenga LuaLua megpattanó lövése volt a negyedik, Carroll két perc múlva megszerezte a mesterhármast és Jonny Godsmark a 77. percben beállította a végeredményt. 25 perc alatt hat gól, kétszer három gól egy 6, illetve 5 perces periódusban.

A tabella állásáról fogalmam sincs, amint kiteszik valahova berakom ebbe a posztba.

5 megjegyzés:

  1. Na most akkor mit mondott Owen a szerződéshosszabbításra? Mondanak ezt is-azt is. Van olyan elvetemült side, amelyik már a wigannel hozza összefüggésbe:)

    VálaszTörlés
  2. Egyelőre semmit, majd, ha lesz valami konkrét idézet tőle akkor azt ide is beírom. Állítólag a héten még várnak választ az ügynökeitől, ami szerintem valami olyasmi lesz, hogy köszi az ajánlatot, egyelőre kivárunk.

    Kinnear ma azt mondta, hogy bizakodó, de az az ember holnap már lehet megint azt mondaná, hogy pesszimista ... tisztára, mint egy nő (nem megsértődni ;)).

    VálaszTörlés
  3. És jön Fat Sam a St James Parkba a FA kupa 3. fordulóját lejátszani. Welcome, Sam. (Esetleg play it again, Sam? :))

    VálaszTörlés
  4. Bocs, mégsem, félreértettem.

    VálaszTörlés
  5. Blyth Spartans utánpótlás:
    http://www.blythspartansafc.co.uk/junior_girls/images/bsjgfcpp.jpg :)

    VálaszTörlés