2008. december 22., hétfő

Owen nyáron dönt

A várható döntést választotta Michael Owen. Miután múlt héten megkapta a klub ajánlatát, megköszönte és időt kért a döntésre és majd a szezon után fog dönteni a folytatásról.

Owen hozzátette, hogy nem elsősorban a pénz hajtja és reméli ezt a halasztást nem fogják hűtlenségként értékelni.

Owen teljes mértékben érthető döntést hozott, minek írjon alá, amíg nem tudja a többiek mit ajánlanának neki. A célja a válogatottság, nálunk alapember, ezt ő is tudja, de minden érdeke azt diktálja, hogy meghallgassa a riválisokat is. Kiérdemelte ezt a jogát azzal, hogy leszolgálta a négy éves szerződését.

Nem hiszem, hogy esélytelenek lennénk, persze nyugodtabb lettem volna, ha aláír, de így legalább nem kell emiatt aggódnunk júniusig.

update ... 23:15

Owen közleménye itt megtekinthető.

7 megjegyzés:

  1. több befolyásoló tényező lehet, ha esetleg sikerülne a tabella elő felében végezni, és legalább egy uefa kupás helyet elcsípni,akkor talán maradna

    VálaszTörlés
  2. Sok kritikát kapott tőlünk(jogosan) JFK,azt azonban feltétlenül a javára kell írni sztem, hogy a bizonytalan tulajdonosi és financiális helyzet ellenére a gárda morálisan együtt van, láthatóan jó a hangulat az öltözőben. Ez az ő érdeme-a játékosok elfogadták, mint bosst.
    Tiszteletreméltó, hogy Owen tisztán játszik és nem kamuzgat.

    VálaszTörlés
  3. Hát igen, de egyes pletykák szerint JFK benyújtotta a pályázatát a Sunderlandhez. Ez nem 100% persze, de az eurosport2-n a kommentátor ezzel volt elfoglalva 5 percig. Persze bedőltem már nekik én is, azóta nem sok mindent hiszek el, de ki tudja. Nem zörög a haraszt...

    VálaszTörlés
  4. Boldog Karácsonyt minden TOON-szurkolónak és szimpatizánsnak!

    VálaszTörlés
  5. Boldog karácsonyt mindegyikőtöknek!

    VálaszTörlés
  6. boldog karácsonyt, találkozunk a Boxing Day-en:)

    VálaszTörlés
  7. moha bácsi, szerintem az ilyen pletykáknak nem kell felülni, egy vasárnapi lapban volt, a meccs után JFK megcáfolta.
    Ami lényeges hír, azt úgyis olvashatod itt. ;) :D

    Boldog karácsonyt mindenkinek, két nap és jön a meccsdömping.

    VálaszTörlés