2008. december 16., kedd

Bring on Blackburn!!

Megcsinálták, a Blyth Spartans kiverte a Bournemouth-ot és bejutott az FA-Kupa harmadik fordulójába és január első hétvégéjén a Blackburn Roverst fogadhatják.

Azt a meccset is közvetítik Angliában, így jó esély van rá, hogy újra láthatjuk a srácokat a Sportklubon.

Csak a második félidőt láttam, nagyjából 60 perc körül kiállítottak egy pár perce beállt vendég srácot, de a meccs kiegyenlített maradt. A hajrában aztán a Blyth bal szélsője elhúzott a szélen, beadását pedig Jed Dalton a hálóba vágta, elérve a Blyth történetének második legnagyobb sikerét.

[caption id="" align="aligncenter" width="578" caption="Kár is tagadni Ma, tudjuk, hogy van egy ötödik fia."]Kár is tagadi Ma, tudjuk, hogy van egy ötödik fia.[/caption]

Érdekesség - amire Alan Shearer is rámutatott a mai Chronicleban -, hogy mivel a Newcastle idegenben lesz a Hull City vendégeként, gyakorlatilag az egész hétvége a Blythról fog szólni Észak-Keleten.

Gratula a srácoknak, már csak két kört kell menniük, hogy megismételjék a '78-as bravúrt.

Egyébként akkor az utolsó meccsüket a St. James'-ben játszották. Nem tudom mekkora lenne rájuk az érdeklődés, illetve mennyire rémisztené meg őket a stadion, mert az NSC-t kivéve nem játszanak ott, de nem lenne hülyeség odavinni a meccset. Kíváncsi vagyok felvetődik-e valami illetékesnél az ötlet.

Grat fiúk, csak így tovább!!

4 megjegyzés:

  1. BigSam a Roversnél? Kafa, egy presztízscsatával nő a repertoár! Van miért visszavágnunk... Reméljük a Spartans megadja az alaphangot!

    VálaszTörlés
  2. Most már tuti a SJP-be kéne vinni a meccset, XXXL Sam miatt tuti tele lenne a staion. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon más,de jó sztem: NufcTV karácsonyi körkérdése a fiúkhoz,melyik társukat ajándékoznák meg és mi lenne az? Barton válasza ártatlan képpel: brain for Stevie Taylor! Ha láttátok,bocs-hatalmas volt

    VálaszTörlés
  4. Harper is aranyos, elküldené Shayt hajókázni egy időre.

    A kórházas videóban az a csecsemő Toon-mezben zabálnivaló. :)

    VálaszTörlés