2008. december 6., szombat

Elkényelmesedtünk. Borzalmas.

Húsz perc után 2-0 ide, azt csináljuk, amit akarunk. Második félidőben visszaengedjük őket és végül egy kamu szabadrúgásból megint egy volt védő, Abdoulaye Faye vesz el tőlünk két pontot. Nagyon csalódott vagyok.

Ezt le kellett volna simáznunk.

7 megjegyzés:

  1. Van egy olyan baljós előérzetem, hogy a végén nagyon kellenének ezek az elhullajtott pontok. Ha semmi nem változik, akkor megértem a lejáró szerződésű játékosokat, hogy nem akarnak hosszabbítani. Nekik ez egy munkahely. Én is elhagynám a süllyedő hajót. Mert ez úgy néz ki kb. Egyszerűen elegem van......

    VálaszTörlés
  2. Én nem csalódott vagyok, hanem kurva mérges, ilyen nincs. 2-0 ide, jó védelem, idegenben NULLA ellenfél. Ha ezt sem tudjuk megnyerni, akkor mit fogunk?????

    VálaszTörlés
  3. emberek. nem szoktátok még meg? tavaly nem kiszoptunk aztán meg döntetleneztünk a derbyvel?

    VálaszTörlés
  4. Januárban mindenképp vennünk kell egy igazán jó középső középpályást. Guthrie és Barton külön-külön rendben vannak, de együtt nem hiszem, hogy működnének, nem elég kreatívak, túl hasonló a stílusuk. Butt már kiöregedett, bár néha még megvillantja azt, amiért több, mint 250 meccset játszott a Manchesterben. Cserének nem rossz, főleg akkor lenne hasznos behozni, ha meg akarjuk tartani az előnyt. A védelembe kéne egy balhátvéd, Enrique egyszerűen nem elég jó. Én Wayne Bridge-ért még 8-10 millió fontot sem sajnálnék, az állandó játéklehetőség miatt szerintem lenne esélyünk megszerezni. Viszont ha csak ilyen Riise-szintű játékosokat tudunk hozni, akkor inkább ne pazaroljuk a pénzt. A védelem közepe nagyjából rendben van, bár Coloccini eddig kicsit csalódás, és biztos vagyok benne, hogy a Bassong-lufi hamar ki fog pukkadni. Emlékszem, Boumsong is szuperül kezdett, aztán mi lett vele... Taylort én minden hibája ellenére nagyszerű hátvédnek tartom, középen és szélen is. (Az a szerelése a tegnapi meccsen lélegzetelállító volt) Owen világklasszis csatár, de sajnos legkésőbb nyáron távozni fog, amit meg is értek. Viszont nem tudom, mennyire jó ötlet, hogy egy olyan játékos a csapatkapitány, aki szemmel láthatóan elvágyódik. Martins nagyon megbízhatatlan, mégis szükség van rá, mert a legrosszabb formájában is életveszélyes. Az zavar benne a legjobban, hogy sokszor önző, pedig jól tud passzolni, néha olyan kiugratásokat ad, hogy csak ámulok. Két szélen Jonas és N'Zogbia tökéletes, náluk jobbat nem tudnánk venni. Én Ameobit is megpróbálnám megtartani, cserének szerintem jó. Kapusposzton talán a legjobbak vagyunk az egész ligában. Az eddigiekből látszik, hogy a legnagyobb gondom (az edző után, de ezt hagyjuk, a szezon végéig Joe-val kell beérnünk) a középpálya közepe, ezen kívül rendben van a kezdőcsapat. Kiesni nem fogunk, ebben biztos vagyok, de kellene a januári erősítés, hogy ne kelljen a körmünket rágni az utolsó fordulókban.


    A tegnapi meccshez csak annyit, hogy ez Kinnear hibája volt elsősorban. Egy ilyen szar csapat ellen miért kell beállni védekezni? Beye jobboldali kp? Jonas középső kp? Cacapa középső kp? Hát hülye ez!?!? De ha már beálltunk védekezni, akkor mi a francért nem építünk legalább kontrákra Martinssal. Viduka behozatalának semmi érteleme nem volt vezetésnél. Bár nem szeretem, de ma nagyon hiányzott Butt, aki amellett, hogy megnyugtatta volna a többieket az első kapott gól után, még gatyába is rázta volna a középpályát, plusz nem kellett volna Jonasnak behúzódni.

    VálaszTörlés
  5. Nem láthattam a tegnapi meccset,de ez így még elkeserítőbb számomra. Így gyakorlatilag nincs értéke a Chelsea és Boro elleni idegenbeli pontoknak.
    Hihetetlen,de nagyobb koncentrációval(és támadóbb felfogással) most 20-22 ponttal lazán ott lennénk a középmezőny legelején.
    Mi vagyunk a Lúzer FC,ez tény-Bramble,Faye gólok az utolsó percekben,padlón lévő ellenfél felhozása indokolatlan defenzív játékkal,rossz edzői döntések,stb.!
    Ilyenkor mindig azt írjuk,hogy lesz ez majd jobb-és a tavasz hagyományosan sikeresebb is általában,de most azért vannak aggályaim...
    Toon-Toon!

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy FucKinnear mindig döntetlenre fogad. Lehet, hogy nem lesz jó edző, csak gazdag. Ha a félidőben a játékosoknak magyarul beszélek, utána semmit nem csinálok, csak szotyizok a kispadon, néhány Dammit! Fuck! For goodness sake! -el fűzerezem jelenlétemet, a csapat simán nyer. Joe egy igazi turmix.

    VálaszTörlés
  7. Good website, I am new to blogging and was looking for examples of good blogs. I like your site and would love any feedback you have to improve my site.

    VálaszTörlés