2008. december 28., vasárnap

A klubot nem adják el

(A kellő érdeklődés hiánya miatt) Mike Ashley ma bejelentette, hogy a továbbiakban nem kívánja eladni a klubot.

Ashley szavait idézve örömmel közli a szurkolókkal, hogy a bizonytalan helyzet elhárult, a teljes közleményét itt olvashatjátok.

Mézes-mázosnak tűnnek a szavak, visszarévedve a Mort-féle időszakra továbbra is pislákol bennem a remény lángja, talán mégis működni fog Mike és a klub házassága.

(Analógia: Keegan kirúgása volt a félrelépés, most úgy tűnik nem lesz válás és bár egy ideig még nem fog visszaköltözni a családhoz, úgy tűnik szeretné jóvátenni a dolgokat.)

1 megjegyzés:

  1. Nem hát, mert nem is akarta sohasem eladni. A Kev lemondása utáni demonstráció hatására úgy döntött, bejelenti a lehetséges transzfert, aztán amikor a kedélyek megnyugszanak, visszavonja azt. Kínosan ügyelt arra, hogy jó magas árat kérjen érte, nehogy valaki megvegye.
    Tegnap végignéztem zombijainkat a pályán. Hát ha azt mondom, lélektelen játék volt, enyhe kifejezést használtam. Rögtön a meccs után közvetítették a Fulham-Chelsea meccset. Nehogy azt higyjétek,hogy jól játszottak a falusiak, de küzdöttek, minden labdáért minden centiméterért. Valami ilyesmit várna el az ember a kedvenc klubjától. Ha kikapnak is 5-1-re, legalább "haljanak meg" értünk a pályán. De így, feltett kézzel kimenni..... Még Coló is teljesen dekoncentrált volt, nem is érdekelte a meccs. Majdnem mindegyik gólban benne volt. Félreértés ne essék, de ilyennek képzelek el egy eladott meccset.
    Aztán íme egy-pár pletyka ami biztos nem igaz, de legalább van miről beszélni:
    1) Állítólag Zogi besértőgött és el akar menni.....
    2) JFK szeretné leigazolni a West Ham védőjét, Matthew Upsont
    3) Bafetimbi Gomis (St. Etienne) hozzánk kerülhet :)
    4) Nicky Buttot (Newcastle) a Bolton és a Wigan is vinné.

    VálaszTörlés