2009. szeptember 8., kedd

Újra igazolhatunk

Elnézést, hogy az utóbbi héten magára hagytam az oldalt, a bajnokságokhoz hasonlóan én is szüneteltem.

A mai naptól kezdve ismét érkezhetnek hozzánk játékosok, lejárt az egy hetes időszak. A kölcsönjátékosok hivatalosan csak végszükség esetén írhatnak alá az alacsonyabb osztályú klubokhoz, de egyrészt ezt a szabályt nem szokták túl komolyan venni, másrészt a keret vékonysága miatt könnyedén állíthatjuk, hogy vészhelyzet van a csatársorban és a védőknél.

Chris Hughton nem rejtette véka alá, hogy megpróbálnak igazolni, már múlt héten is több ilyen ügyben próbálkoztak, de akkor nem tudtak senkivel sem megegyezésre jutni. Valószínűleg elsősorban támadó(k) érkezése várható, a pletykák legvalószínűbbnek Marlon Harewood, illetve Marlon King érkezését tartják, valamint összefüggésbe hozták a nevünket David Healy-vel is.

A védőknél is elkélne az erősítés, a legtöbbször említett név Craig Cathcart, a Manchester United észak-ír játékosa. Ő azonban a hazája pénteki U21-es mérkőzésén megsérült, így érkezése egyre kevésbé tűnik valószínűnek.

Ugyancsak pletykaszintű, de a Plymouth holland bekkje, Marcel Seip is meg lett említve a hírekben. Az Argyle fegyelmi gondok miatt kívánna megválni tőle, épp emiatt számunkra sem lenne ideális.

Az átigazolási időszak vége előtt több Tottenham-fiatal nevét is összefüggésbe hozták velünk. Hogy az ő nevük Hughton Spurs-múltja vagy valós tárgyalások nyomán kerültek az újságok hasábjaira, egyelőre nem tudni.

4 megjegyzés:

  1. És mi van azzal, hogy Bassong eladása miatt "jogosultak" vagyunk 2 Spurs kölökre? Bale pl? Állítólag emiatt fogadtuk el végül az árat.

    VálaszTörlés
  2. @apcuk

    Ez nekem is új.
    de tetszik:)

    VálaszTörlés
  3. Épp' ideje volt,hogy újra a klubfutball kerüljön előtérbe! Már nagyon várom a vasárnapi csatát.
    Smith remélem úgy fog kinézni-fogadalmának megfelelően-mint Pom Pom.

    VálaszTörlés