2009. szeptember 20., vasárnap

Hughton-nyilatkozat - Plymouth (h)

Bízva abban, hogy Chris Hughton nem csak közhelyeket fog halmozni mérkőzés utáni nyilatkozataiban, igyekszem közölni jelenlegi hadvezérünk értékeléseit.
"Danny és Nile jelentősen megváltoztatták a mérkőzést. Az ember mindig reméli, hogy a cserék meghozzák a várt hatásukat, persze ez nem mindig sikerül, de ma szerencsére összejött. Nagyon kellett Kevin Nolan gólja, felbátorította a játékosokat."

"Voltak olyan szakaszok, amikor megnehezítettük a saját dolgunkat. Csalódott vagyok, hogy a jó kezdés után visszaestünk. A góltól eltekintve is nagyon jó tempóban kezdtük a mérkőzést. Valamiért nem voltunk képesek szinten tartani ezt és persze minél tovább késik a második gól, annál inkább felbátorodik az ellenfél."

Danny Simpsonról


"Megütötte a bokáját, mint mindig, most is meg kell várnunk a holnap délelőttöt, hogy érdemlegeset tudjunk mondani. Viszonylag gyorsan sikerült lecserélni, úgyhogy remélhetőleg megakadályoztuk a további rosszabbodást. Leghamarabb holnap tudjuk tüzetesebben megnézni."



1 megjegyzés:

  1. Attól függetlenül,hogy nyilván erősíteni kéne csatárposzton,azért nagyon jó dolog,hogy van két ilyen fiatal és erős támadónk,mint Carroll és Ranger,akik végre együtt is a pályán lehettek.
    Még több rutinnal nagyon frankó lesz ez,tegnap az összehozott góljukon kívül ott volt a zúgó kapufa is-jó lesz ez!
    Szűk a keret,de szerencsére általában van valaki,aki átlendíti a gárdát a holtponton,mint pl. tegnap Guthrie.

    VálaszTörlés