2009. szeptember 16., szerda

CCC-körkép, 7. forduló

A tavalyi PL-tagság sokra predesztinál, 4 pontos előnnyel az élen a három tavalyi kieső.

Nem nagyon akar pontokat hullajtani a Middlesbrough és a West Brom is újra 3-1-re győzőtt, az áldozatok a WednesdayDoncaster és a voltak. Úgy tűnik a legjobb alkalom a leszakításukra a szombati Boro-West Brom rangadó lesz.

A Scunthorpe tovább szállítja a meglepetéseket, a Preston elleni sikerükkel a vendégek maradtak a negyedik helyen és holnap - egy Cardiff-győzelemmel - visszacsúszhatnak az 5. helyre. Szintén kikapott a Sheffield United, Coventryben szenvedtek 3-2-es vereséget.

Megszerezte első győzelmét a Barnsley, a Pride Parkban fektették két vállra a Derby Countyt, az Ipswich viszont továbbra is nyeretlen, nem meglepő, hogy nem ők lettek az első csapat, akik hazai pályán legyőzték a Forestet, a végeredmény 1-1 lett.

Másik két eddigi nyeretlenünk, a Plymouth és a Peterborough sem járt sikerrel, előbbi otthonában kapott ki a Watfordtól, akik ezzel felkúsztak a playoff-helyekre, utóbbi viszont Leicesterben szerzett értékes pontot.

Szégyenszemre nem esett gól a Swansea-Bristol mérkőzésen, a vendégek csak gólkülönbségük miatt szorultak a 8. helyre (nekik a leggyengébb ez a mutatójuk az 5 darab 12 pontos csapat közül).

A QPR-Crystal Palace meccset az esőzések miatt elhalasztották. Látva a Stamford Bridge talaját, érthető.

Holnap zárásként Blackpool-Newcastle (20.45) és Reading-Cardiff (21.00).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése