2009. szeptember 30., szerda

Amikor a formában lévők találkoznak

3-1, 4-0. 2-0, 5-2. A ma esti mérkőzés résztvevőinek két legutóbbi bajnoki eredménye. Bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi másfél hét két bombaformában lévő csapata feszül egymásnak ma este Észak-keleten.

A két csapat eddig összesen kétszer kapott ki (mi a Blackpooltól, a Rangers a Bristol City-től), ez a statisztika is erősíti bennem a félelmet, hogy a vártnál jóval nehezebb mérkőzés vár ránk.

Danny Simpson és Jonas visszatér, míg Colo, Ryan Taylor, Barton és Ameobi továbbra is hiányzik. Most van csak igazán nagy pechje Kádárnak, hogy sérült, az argentín kiválásával esélye adódhatott volna, hogy életében először kezdő legyen egy bajnokin. Bár valószínűleg így is úgy is Khizanishvili kezdett volna Steven Taylor mellett, de legalább az esély meg lett volna. Tomi szerencsére ismét egészséges, ha nincs Zurab, szinte biztosan kezdett volna, pech.

A nemrég kipaterolt Renault-főnök, Flavio Briattore, valamint F1-isten, Bernie Ecclestone csapatában nincs hiány nagyobb nevekben, megszokottságban annál inkább. John Gregory-t 2007 októberében rúgták ki, Luigi De Canionak a szezon végén köszönték meg a munkát, az új szezont már Iain Dowie vezetésével kezdték meg, akit 2008 októberében elküldtek, novemberben pedig Paulo Sousát nevezték ki. Áprilisban felbontották a szerződését, majd idén nyáron kinevezték Jim Magiltont. Magilton egyelőre a középmezőnyben áll a Rangers-szel, de az, hogy két év alatt ő az ötödik ember a klub élén, őt is félelemben tarthatja.

A nagyobb nevű játékosok között találjuk Cernyt, Jay Simpsont vagy épp Leigertwoodot. Meg persze Buzsáky Ákost, aki inkább nekünk ismertebb, mint az angoloknak. Mostanában ugyan csak a padon kap helyet, de ne felejtsük el Peter Ramage-et, a PL nem az ő szintje volt, de stabil másodosztályú védő lehet még belőle.

Hogy korábbi félelmemet megmagyarázzam, a QPR egy jó formában lévő, gólokat szerző csapat, akik vélhetően úgy érzik nincs veszíteni valójuk ellenünk, így nem fognak beállni védekezni, hanem, amint lehetőségük van, támadni fognak. A védelmünk ezen a szinten a jobbak közé tartozik, de sokszor így is bután futkározunk ide-oda, túl okosak akarunk lenni és könnyelműsködünk. Az Ipswich és a Plymouth ellen belefértek ezek a dolgok, ma nem biztos.

Alapesetben megpróbálom megtippelni a kezdőnket, a kései írás miatt már tudom, hogy kiket vet be Hughton. Kapuban Harper, nyilvánvaló.

Védelem: Simpson, Zurab, S. Taylor, Enrique. Papírforma, kellett Danny visszatérése, hogy Zurab be tudjon húzódni középre.

Középpálya: Nolan, Butt, Smith, Guthrie. Nem tudom, hogy Geremi még mindig beteg-e, de beleborzongok Butt ma is olyan tankhajószerűen fog forgolódni, mint a hétvégén. Ha van esze a vendégeknek, őt támadják és próbálják megverni, a legegyszerűbb módja a védekezésünk megbontásának.

Csatársor: Ranger, Carroll. Örülök, Harewood bíztatóan játszott, de egyik srác sem szolgált rá a padozásra, reméljük uralják majd annyira a fejpárbajokat, mint szokták.

Ne felejtsétek, egy héten át ti is élvezhetitek az élő közvetítéseket, ugyanis mától kezdve 7 napon át ingyenes az NUFC TV. Regisztráljatok és hallgassátok a meccset, kit érdekel a Madrid-Marseille, vagy a United-Wolfsburg.

Howay the Toon!

27 megjegyzés:

  1. nincs "kinn" valahol rádiós link?

    VálaszTörlés
  2. http://mfile.akamai.com/6095/live/reflector:21693.asx?bkup=23439

    VálaszTörlés
  3. http://www.ustream.tv/channel/newcastle-v-qpr

    VálaszTörlés
  4. "Poor, poor penalty". Picsába Guthrie. Ha passzolod, akkor várd meg, amíg a kapus eldől. Faszba már.

    VálaszTörlés
  5. honnan szeditek amúgy a rádiós linkeket? csak hogy ne kelljen mindig megkérdeznem :)

    VálaszTörlés
  6. az enyém a NufcTv-s,hülyeség volt beírnom,bocs-reflexből ment,segíteni akartam.

    VálaszTörlés
  7. ustreamen van mindig, beírtam a keresőbe h newcastle

    amit holmes linkelt az a nufctv-s link, azt szerencsére nem kell keresni. :)

    VálaszTörlés
  8. Fejébe szállt a tizi, aszondják egyértelműen középre kellett volna adnia. Nem baj, úgy érzem közel az 1-1.

    VálaszTörlés
  9. igen alakul,most Nolan fejes

    VálaszTörlés
  10. már csak az kell hogy buzsáky beköszönjön....

    VálaszTörlés
  11. Viszonylag az elején kéne egy gól. Tartok tőle, hogy elkezdünk görcsölni, ha nincs egál a 70. perc környékén.

    VálaszTörlés
  12. Buttot le is hozták. Sirály, gyerünk Jonas, érdekel a pókemberes maszkod.

    VálaszTörlés
  13. Nem a legjobb kezdés. Nem vagyok benne biztos, de Geremit is behoztam volna, egyetlen jól beadó ember sincs a pályán.

    Jön Marlon.

    VálaszTörlés
  14. Mutasd meg Marlon(és felejtős lesz a Shay-incidens)!

    VálaszTörlés
  15. szokásos Smudge sárga...

    VálaszTörlés
  16. faszomba,hogy nem látjuk!

    VálaszTörlés
  17. Ott van. GETIN!!!!

    A Shay-történet anulálásához öt gól kell. :)

    VálaszTörlés
  18. úgy nézem megint bejönnek a cserék:P

    VálaszTörlés