2009. szeptember 15., kedd

CCC-körkép, 6. forduló

Az élmezőny tagjai tartják magukat, a többiek továbbra is szenvednek. A válogatott szünet utáni első fordulóról, röviden.

A Middlesbrough 3-1-re legyőzte az Ipswichet, Jeremie Aliadiere két gólt jegyzett, és nyert a West Brom is, ők hasonló arányban a Plymouth-ot gyűrték le hazai pályán, itt Marek Cech duplázott.

Tartja jó formáját a Sheffield United, ezúttal a Pride Parkban nyertek 1-0-ra, így továbbra is playoff-helyen állnak - izgalmas lesz pénteken a sheffieldi derbi.

Nem történt meglepetés Prestonban sem, a hazaiak 2-0-ra legyőzték a Swansea-t és a 4. helyen állnak. Győzni tudott a Leicester 2-1-re a Blackpool ellen, az újonc a 6. helyen áll.

A forduló nagy vesztesét, a Cardiffot a Bristol City is megelőzte, miután 1-1-es döntetlent értek el Coventryben.

Az újonc - és jövő heti Liga-kupa ellenfelünk - Peterborough továbbra is nyeretlen, ezúttal a QPR otthonában nem tudták megtartani az 1-0-át, a hazaiak döntetlenre mentették a mérkőzést. Ezzel együtt Darren Fergusonéktól kelleni fognak a győzelmek is, mert hiába a jó forma, a kiesőzóna környékén táncolnak.

A szombat legnagyobb meglepetése a Selhurst Parkban volt, az eleddig 3 pontos Scunthorpe négyet gurított a Palacenak, akik így már csak a 19. helyen állnak.

Idegenben jobban megy a Forestnek, még veretlenek, ezúttal a Wednesday otthonában játszottak 1-1-et. Tökutolsó maradt a Barnsley, miután 1-0-ra kikaptak a Vicarage Roadon, a Reading pedig továbbra is szenved, ezúttal egy hazai 0-0-t játszottak a Doncaster ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése