2009. szeptember 13., vasárnap

Rangadó Walesben - Cardiff City-előzetes

A nyitóforduló óta legfontosabb mérkőzésre kerül sor ma délután az új stadionjában még gólt sem kapó Cardiff City ellen.

A szezon előtt viszonylag sokan tippelték a Cardiffot feljutásra érdemes csapatnak, ezt a várakozást egyelőre egyáltalán nem múlják alul, az elmúlt fordulóig veretlenek voltak, és egy esetleges győzelmmel felugorhatnának a második helyre.

A forduló előtti helyzetet tekintve a 3. fogadja az elsőt, az idei legnagyobb rangadó a Championshipben, a feljutás szempontjából pedig hihetetlenül fontos, hogy az ilyen idegenbeli mérkőzéseken minimum az egyik pontot megszerezzük.

Nem lesz könnyű a dolgunk, hiszen a Leicester elleni mérkőzés óta egyedül Nicky Butt gyógyult meg, Andy Carroll sérülése még nem jött rendbe. Bizonytalan, hogy Peter Lovenkrands pályára tud-e lépni, hiszen sehol nem csinált végig egy kemény alapozást, a csatárhiány miatt könnyen elképzelhető, hogy Hughton bedobja a mélyvízbe, még akkor is, ha csak egy félidőt tud játszani.

Fabricio Coloccini valószínűleg visszatér a védelembe, aminek következtében Danny Simpson valószínűleg a padon találja magát, kivéve, ha Ryan Taylort előre tolják a középpályára; ez esetben Simpson kezd valószínűleg a védelem jobb oldalán. A másik oldalon sajnos nem rózsás a helyzet, Jonas még mindig sérült, így Enrique előtt egy alapjában véve belső középpályás fog serte-pertélni.

Ha Hughton a 4-5-1-re szavaz - amely szerintem a körülmények miatt szinte borítékolható -, akkor elképzelhető, hogy Nicky Buttot is látjuk a pályán ... őszintén szólva nem repesnék az örömtől. Véleményem szerint Ryan Taylor előre tolásával érhetnénk el a jobb eredményt, Nolan újra lehetne árnyékék, Guthrie a bal oldalon, Smith VKP-ben, Barton pedig Nolan mögött.

A hazaiak nagy örömére Jay Bothroyd, Chopra csatártársa vállalja a játékot, nincs igazán sérült a Cardiffban.

A mérkőzés favoritja a hazai csapat, de a fogadók így is csak 40% esélyt látnak a hazai győzelemre, 30-30% körülire teszik a döntetlent, illetve a mi győzelmünket. Tipikus három esélyes mérkőzés, a feljutás szempontjából akár 6 pontosnak is nevezhetjük. Mutassuk meg milyen fából faragtak minket is raboljunk pontot, tovább folytatva a veretlen rajtot.

A találkozót a Sport2-n követhetitek figyelemmel, de a myp2p, az adthe vagy az iraqgoals is biztosan sugározza a mérkőzést. Amennyiben van számlátok a betfairen, vagy a bet365-ön, akkor a fogadóirodák honlapjain is nézhetitek az összecsapást.

Jó szurkolást! Howay the Toon!

7 megjegyzés:

  1. Ez eddig kifogástalan-csak el ne kiabáljam!

    VálaszTörlés
  2. @apcuk
    Ha még aktuális:http://iraqgoals.net/ch1.html

    VálaszTörlés
  3. Ranger szerintem kb.95%-os hatékonysággal fejeli el,játssza meg a felívelt labdákat.Kíváncsi vagyok,meddig bírja majd erővel.

    VálaszTörlés
  4. Smith megmentette a csapatát egy góltól a saját kárára. Csapatkapitányhoz méltó dolog volt tőle szerintem ez a becsúszás. Bravo, Newcastle!

    VálaszTörlés
  5. A vége meleg volt! Nagyon visszaálltunk és ez majdnem visszaütött.
    Ranger óriásit brusztolt,Simpson megvételére pedig komoly összeget áldoznék a klubvezetés helyében-nagyon jó védő szerintem.
    Megvan a győzelem és nagyon örömteli látni,hogy totál egy húron pendül a társaság és ez sokkal többet számít annál,hogy van-e aranylabdás a keretben...
    Egy újabb CLEAN SHEET,CLEAN SHEET!

    VálaszTörlés
  6. Szép volt. Csak így tovább!
    Simpsont szerintem is meg kell venni végleg.
    Jól járnánk vele.

    VálaszTörlés