2009. szeptember 18., péntek

Megemlékezés jövő szombaton

Lehet, hogy már sokan előrepillantottatok és bekarikáztátok a jövő hétvégi bajnokit. Ha még nem itt az alkalom, nehogy lemaradjatok a különleges találkozóról.

Szeptember 26-án teaidőben az Ipswich Town, Sir Bobby másik legendás klubjának otthonába látogatunk, nem meglepő, hogy a mérkőzést kiemelt időpontban játsszák.

A United és az Ipswich pedig különleges, az alkalomra készített mezekben fognak pályára lépni, miután a Football League engedélyezte a változtatást.



Bal oldalt a Sir Bobby Robson Foundation logója látható, jobb oldalt pedig a mérkőzés fontosabb adatait hímezték a mezekbe. A Traktorosok mezéről nem találtam képet, de valószínűleg hasonlóan van megkomponálva.

Egyelőre nincs erről biztos információ, de nagy valószínűséggel a mérkőzés bevételeit Sir Bobby alapítványa fogja kapni, mint ahogyan azt sem tudni, hogy a mezeket a boltokban meg lehet-e vásárolni. Igény minden bizonnyal lenne, hiszen a mérkőzés alkalmából készített Ipswich-Newcastle sálakat egy nap alatt elkapkodták az Ipswich-i ajándékboltból.

A találkozót a Sport2-n láthatjátok majd, vétek lesz kihagyni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése