2009. május 26., kedd

Ashley bocsánatot kért

Mike Ashley közleménye a hivatalos honlapról ...


Mindannyiunk számára katasztrofális látni, hogy a Newcastle United kiesett a Premier Leagueből.


Teljes mértékben elismerem, hogy hibákat követtünk el az elmúlt szezonok során, amiket mélységesen sajnálok.


Szeretnék elnézést kérni a nagyszerű szurkolóinktól, akik minden alkalommal, otthon és idegenben, északon és délen több ezren eljöttek a mérkőzésekre és mindvégig kiválóan bíztatták a csapatot.


Szeretnék elnézést kérni továbbá a klubnál keményen dolgozó személyzettől, akik egész évben remekül végezték munkájukat.


Alan Shearer klubhoz való visszahívása a legjobb döntésem volt. Alan és segítői minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a rendelkezésükre álló rövid idő alatt benntartsanak bennünket.


Zajlanak közöttünk a megbeszélések, hogy miként tudnánk újra a jó irányba terelni a klubot.


A ma délután megkezdett tárgyalásokon a hírek szerint négy éves szerződést kínálnának Shearernek. Azt is tudni lehet, hogy Alan csak saját szigorú feltételei szerint vállalná az állást - ez a mai bocsánatkérés az egyik ilyen feltételnek tűnik.


Amint új hír érkezik, beszámolok róla, kommentárt egyelőre nem fűzök a fejleményekhez.

5 megjegyzés:

  1. Inkább pár játékosnak kéne bocsánatot kérni...

    VálaszTörlés
  2. Ashleynek jóval nagyobb keze van a kiesésben, mint bárkinek a klub környékén...

    VálaszTörlés
  3. Úgy gondolom,hogy nem ő hagyott ki ziccereket,nem ő adott el labdákat a saját térfélen,nem ő állíttatta ki magát fontos meccsek előtt és akkor sem volt a pályán,amikor a csapat az életéért kűzdve,az utolsó negyvenöt percben egy helyzetecskét sem tudott kialakítani egy fáradt Villa ellen!
    Tudom,hogy szégyen volt ez a szezonunk,de egy nyamvadt gól kellett volna csak.
    Ashley nyilván rossz irányba vitte a dolgokat,de csak ráverni a balhét,szerintem hiba.A játékosok felelőssége óriási ebben a témában.

    VálaszTörlés
  4. Én se csak őt tartom hibásnak, de sokat tett volna az ügy érdekében, ha Keegan fölé nem nevez ki olyan embert, aki Londonból irányítja a dolgokat.

    Lehet, hogy árulás, de nem bántam, hogy nem egy szánalmas gól tartott benn minket. Komoly szemléletváltásra van szükség, már 2004 óta, ha bennmaradunk jövőre ugyanilyen gyenge szezon várt volna ránk. Ha a kiesés kell ahhoz, hogy átalakítsuk az igazolási politikát, lenyisszantsuk a fizetéseket és elküldjük a sztárocskákat, akkor állok elébe.

    VálaszTörlés
  5. Elméletileg igazad lehet,de azt gondolom a kiesésnél nincs rosszabb "verzió" és még mindig könnyebb lett volna egy pontot szerezni,mint közel félszáz meccs győzelmi kényszerben,csípő,rúgó,ránk utazó csapatok ellen.A megtisztulás szerintem úgyis Shearer maradásától függ.
    Lehet, túlaggódom a dolgokat,de kegyetlen lesz a Championship-ott nincs szarakodás,nekünk pedig egyenletesen kell teljesíteni,hozni a pontokat!
    Szerintem két évünk van a feljutásra,különben ég velünk!
    Természetesen egyből visszakerülünk és tetszik,hogy már történések vannak a klubnál!
    Először legyen állandó Big Al,aztán jöhet Doyle,Beckford,Cahill...

    VálaszTörlés