2009. február 16., hétfő

Viduka valószínűleg csomagolhat májusban

Nyáron szinte biztosan elválnak a klub és Mark Viduka útjai, írja több angol hírforrás. A 33 éves ausztrál csatár 2007 nyarán érkezett ingyen, 2+1 éves szerződést kapott, a 1 extra év a klub opciója.

Szűk két szezon során Viduka mindössze 20 alkalommal volt kezdő a bajnokságban, idén még nem volt eredményes, tavaly hét találatig jutott.

Figyelembe véve hatalmas fizetését (körülbelül heti 60 000 font) teljesen értelmetlen lenne, hogy még egy éven át a klubnál tartsuk, hiszen a fizetéséből kitelne két, kevésbé sérülékeny csatár is.

6 megjegyzés:

  1. És csökkentett fizetéssel? Néha azért hasznos lehet.

    VálaszTörlés
  2. Az azt jelentené, hogy nem vesszük igénybe az opciót és nyáron adunk neki új szerződést. Akkor viszont kötve hiszem, hogy ne találna olyan csapatot, aki megadja neki a manit.

    VálaszTörlés
  3. Ennyi idősen már nem talál senkit, aki 30e felett adna neki. Kár érte, hogy így végzi, nagyszerű játékos volt valaha. Nekem róla mindig a Leeds jut eszembe, mikor még Smith-szel riogatták az ellen kapuját az első osztályban. Így múlik el a világ dicsősége. A Leeds a III.o-ban, Viduka meg nyugdíjba.

    VálaszTörlés
  4. Micsoda duó volt az Smith - Viduka Leedsben. (:

    VálaszTörlés
  5. Most nálunk vannak de nem érnek semmitt sem...
    Állandóan sérültek, meg nem hozzák a formájukat sem.
    Martinsok kellenének még. :)

    VálaszTörlés
  6. Jah, micsoda idők voltak azok....

    VálaszTörlés