2009. február 10., kedd

Ötcsillagos meccs az SJP-ben

5-0-ra lemosta a Wigan tartalékcsapatát a kifejezetten erős Newcastle reserve tegnap este a St. James' Parkban. Cacapa, Xisco és Smith (mint csapatkapitány) is helyet kapott az ideiglenesen tartalékedző Colin Calderwood csapatában (Richard Money Spanyolországban scoutingol).

A még ezen a szinten is újonc Callum Williams fél óráig bírta a United nyomását a vendég kapuban, a 31. percben Doninger szögletét Edgar fejelte vissza a hosszúról, Xisco eltökölte a ziccert, a lecsorgót viszont Cacapa bevágta. A szünetig újabb találat nem érkezett, "megúszták" eggyel, ráadásul Darren Loughnak le kellett bicegnie, Shane Ferguson váltotta.

A második játékrészben két ziccert követően tudtuk csak növelni az előnyt Kazenga LuaLua révén, akinek ez volt élete első gólja a tartalékcsapatban. A hajrára végre mindenki megtalálta a góllövő cipőt, Xisco 4 perc alatt duplázott (77., 82.), szinte azonnal a középkezdés után a frissen beállt Nile Ranger beállította a végeredményt.

Xisco az utolsó percekben összeszedett egy lábujjsérülést, de a másik két kolléga, Smith és Cacapa remek 90 percet tudhatnak maguk mögött. Cacapa szokásos helyén a védelem közepén, Smith a középpályán szűrőként szerepelt.

Remélhetőleg mindhárman ott lehetnek az Everton ellen készülődő keretben.

Miután nagyjából 3,5 év szünet után tegnap ismét súlyzót fogtam a kezembe, majd leszakad a karom. A West Brom beszámoló holnap délelőttre várható, hátha addigra kicsit kienged a bedurrant bickó.

3 megjegyzés:

  1. Xisco rúg "két és fél" gólt,erre megsérül.Enyhén szólva nem a sors kegyeltje...A meccs utáni interjú alatt azért látszott a srácon,hogy bántja a mellőzöttsége.Akárki jön Joe helyére,reméljük megadja a lehetőséget a bizonyításra a spanyolnak!

    VálaszTörlés
  2. @Joly
    Ezzel mit szeretnél kifejezni?

    @Holmes
    JFK valamikor még az elején úgy említette "he is one for the future". Nagyon sajnálom, hogy így gondolkozik, viszont Joe kiesése miatt lehet, hogy megváltozik a srác helye a ranglétrán.

    VálaszTörlés