2009. február 3., kedd

Viduka és Smith is játszhat?

Joe Kinnear a mai lapokban olvasható nyilatkozata szerint nem csak Obafemi Martins térhet vissza a West Brom ellen. Mark Viduka és Alan Smith is jó eséllyel pályázik, hogy ott legyen a 18 fős nevezett keretben.

Smith idén még nem lépett pályára, az előszezonban egy nagyon súlyos bokasérülést szedett össze, egy tartalékmérkőzésen már játszott. Viduka Achilles-bajokkal küzdött, karácsony környékén visszatért, a Wigan elleni meccsen le kellett cserélni, azóta semmilyen mérkőzésen nem jutott szóhoz.

Valószínűleg egyikük sem lesz kezdő, de a kispadra odaférhetnek. Továbbra is bízom benne, hogy Oba és Carroll lesznek a kezdőben.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy jön vissza Smith. Nolannal meg Buttal karöltve úgy fel fogják tüzelni a bandát, hogy mindenki meg fog halni a labdáért a pályán. Amúgy Kinnear nagyon szépen nyilatkozott róla, ahogy Smith is nagyon ambiciózus. Remélem összejön neki az első gólja tétmeccsen, akár már a West Brom ellen.

    VálaszTörlés
  2. Basszus most nézem hogy hogy Zamblerát is eladtuk?nem is tudtam.Pedig egy fasza csatárról volt szó

    VálaszTörlés
  3. @Kispipu182
    Kétlem, hogy jó csatár lett volna a brit környezetben, alig játszott az ifi és tartalék meccseken. Egyelőre csak kölcsön, nem biztos, hogy megveszi nyáron a Sampdoria.

    VálaszTörlés