2008. április 24., csütörtök

Zágrábból igazolhatunk

Angol lapok és több belsõ információval rendelkezõ ember, valamint az egész horvát sajtó úgy tudja, hogy a Dinamo Zágráb 22 éves középpályása, Luka Modric Newcastleban járt a h??ten, hogy egyeztessen nyári átigazolásával kapcsolatban. A leggyakrabban olvasható összeg 12 millió font.

A kedden érkezett horvát küldöttségben nem tudni ott volt-e Modric (a Chronicle szerint igen, ezt megbízható forrás nem erõsítette meg), de biztos, hogy a játékos lehetséges átigazolásáról tárgyaltak.

Az ügy azután került nyilvánosságra, hogy a zágrábiak értesítették a horvát sajtót. Nem tudni, hogy azzal a szándékkal, hogy bejelentsék a megegyezést, vagy így hozzák a többi érdeklõdõ tudomására a helyzetet és az ajánlatot, amivel lehet versenyezni.

Modric az angolok utolsó hazai selejtezõjén hívta fel magára a figyelmet. Aki bármi infóval rendelkezik a srácról ne habozzon beírni kommentbe.

Azt hiszem, hogy bár véglegesen csak 1-2 év után lehet megítélni egy üzletet, bíztató, hogy versenybe szállunk a nyugati bajnokságokba áramló keleti tehetségekért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése