2008. április 14., hétfő

Nem várható változás vasárnapra

Ha minden jól megy ugyanaz a tizenegy fog kifutni a pályára vasárnap délután, akik az utolsó öt mérkõzésen, árulta el ma Keegan.

Lehet, hogy ez egy élcsapatok közötti rangadó elõtt nem szokás, de elnézve a mostani játékunkat és a keret szûkösségét, igazán, de igazán semmi értelme nem lenne a változtatásnak. Keanenek tehát fel van adva a lecke, készülhet, van rá 6 napja.
"A 4-3-3 még mindig mûködik és eredményes. Gondot jelent a többieknek és szerintem fog is amíg mindenki kellõen odateszi magát. [...] Nagyon nehéz bármit is változtatni, ha ez a 11 játékos ennyire eltökélt és mindent megtesz a klubért."

KK természetesen optimista a rangadót illetõen, és bölcsen mutat rá arra a tényre, hogy az utolsó 5 meccsen mindössze kettõ gólt kaptunk. Azt már csak én teszem hozzá, hogy hazai pályán két kapott gól nélküli sima meccsen vagyunk túl, Keegan pedig eddig minden derbijét megnyerte (menedzserként).

Bár semmilyen incidens nem történt, mégis csontok törtek, amikor a csapat busza elhagyta Portsmoutht. A buszt kísérõ egyik motorosrendõr ugyanis belehajtott egy parkoló autóba, és sajnos mindkét karját eltörte. Jobbulást neki.

3 megjegyzés:

  1. Helló!

    Ismét zavarnék. Végre megnyitott a nufc.hu. Egyelőre még nincs teljsen kész, de a hír rész és a fórum működik. folyamatos feltöltés alatt áll az oldal.
    A blog szerkesztőjét keresem. Már egyszer írtam sok helyre, hogy elérjelek és akkor azt írtad, hogy lennél az oldal hírírója. Sokan kértek Téged és mi is nagyon szívesen fogadnánk ha segítenél vinni az oldalt.
    Továbbra is dolgozunk azon, hogy hivatalos klub lehessünk.

    Kérlek írj az e-mail címemre vagy a fórumba, hogy msn-en vagy bármi más módon felvehessük veled a kapcsolatot.

    Nagyon várunk!

    Üdv
    Laci

    VálaszTörlés
  2. Pletyka:

    Állitólag bejelentkeztünk Gennaro Gattusoért a Milánnál. Többek között a ManU-val és a Real Madriddal vagyunk harcban a kegyeiért.

    VálaszTörlés
  3. Henry-ról már nem is szólva

    VálaszTörlés