2008. április 25., péntek

KK: Van lista, Modric rajta van és jók voltak az ebédek

Keegan pénteki sajtótájékoztatóján megerõsítette, hogy Modric is a kiszemeltek között van, beszélt a célpontok kiválasztásáról és tagadta a Henry-pletykákat.
A listákról

"Igazából két listát kellett csinálnunk, olyan sok információnk van az európaiakról. Az egyiken szerepelnek a tényleg top játékosok és keressük azokat, akik elérhetõek és pár év múlva már a top játékosok listáján a helyük. Nagyon érdekes volt összeállítani a névsort.

"Ennyit tudok mondani. Ha valaki megkérdezi, hogy hogy állunk a kiszemeltjeinkkel, akkor õszintén csak annyit tudok mondani, hogy "fogalmam sincs", mert nem veszek részt a megbeszéléseken. De abban a percben értesítenek, amint sikerült vagy nem sikerült, azt hiszem. Reméljük sikerülni fognak."

Az ebédek

"Csodálatos, nem? Vele és vele ebédeltem - nagyon jó társasággal töltöttem az ebédidet a edzõközpontban. Itt volt Modric, Theirry Henry és Deco is beugrott ...

"Sajnos ez csak mese. Visszatérve a valóságba, csak akkor tudjuk elmondani, mi zajlik, amikor idejönnek a játékosok.

"Nagyon 'könnyû' kiszemelni embereket. Az Henry-ügy: voltam egy közönségtalálkozón és egy 10 éves kisfiú megkérdezte: 'Ha egyetlen játékost ide tudna hozni, ki lenne az?'. Én Thierry Henryt mondtam, mert úgy gondolom õ volt a Premier League történetének legjobb játékosa. Másnap már le is igazoljuk, csodálatos, tényleg.

Modricról


"Ha olyan fiatal középpályásokat keresünk, akik elõtt nagyon nagy jövõ áll, akkor Modric közéjük tartozik. Viszont a bajnokság összes csapata, az Arsenal és a Manchester United, szeretné Modricot."

A hátralévõ mérkõzésekrõl

"Hat vagy hét mérkõzéssel ezelõtt az volt a célunk, hogy megnyerjük a magunk kis bajnokságát a tabella alján és továbbra is ez a célunk.

"Ez az egyetlen bajnokság, amit meg tudunk nyerni - nem tudunk kijutni a nemzetközi porondra, nem kerülhetünk be a legjobb négybe vagy hasonlók, de megpróbáljuk megnyerni ezt a kis ligát, ha sikerül, akkor 12.-nél rosszabbak nem leszünk.

"Talán, a felettünk lévõ csapatok eredményeitõl függõen, fel is kúszhatunk a 11. helyre, ha minden jól megy és pontokat vesztenek az elõttünk lévõk. Még sok mindenért lehet küzdeni. Nem errõl álmodik az ember, amikor elkezdi a szezont. De így alakult és megéri megnyerni a mini-ligát, hogy a lehetõ legelõrébb végezzünk."

"Úgy mehetnénk el pihenni nyáron, hogy izgatottan gondolnánk arra mi vár ránk jövõre, nem csak mi, a szurkolók is. Ha azzal a gondolattal mennek el a nyári vakációjukra, hogy 'Alig várom, hogy elinduljon a következõ szezon és kijárjak meccsekre a St. James' Parkba és elutazzak idegenbe', akkor legalább a munkánk egy részét jól elvégeztük idén.

"Amikor túl leszünk mindenen, felelevení­tjük majd a dolgokat, megnézzük mit tudunk javítani. A valóság azt mutatja, hogy ha jól hajrázunk, akkor még í­gy is odaérhetünk a felsõházba, ami lehetetlennek tûnt 5-6 héttel ezelõtt. Még érdemes küzdeni, hajtani."

Ezzel a mentalitással holnap is remek esély van a három pontra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése