2008. április 18., péntek

Megyek és maradok

Mint azt talán páran már tudjátok elindult a nufc.hu, az oldal készítõi megkértek, hogy én is segítsek az oldal szerkesztésében.

Egyelõre nem tudom, hogy hosszú távon a beharangozók, meccs utáni értékelések (és egyéb dolgok) itt lesznek, vagy ott, vagy mindkét helyen és ha igen akkor ugyanaz lesz vagy más-más változat. Ez még nagyon képlékeny bennem, de szerintem annak nincs értelme, hogy az itt olvasható post egy az egyben ugyanaz, mint amit ott is olvashattok.

Most az lesz, hogy a beharangozót csak belinkelem ide, vagy a .hu-n megtaláljátok.

Egyékbént ha már az oldallal kapcsolatos dolgoknál tartunk, terveim szerint a klub megalapításáig visszamenõen felviszem egy adatbázisba a mérkõzéseket, egy interaktív archívum formájában (pl. meg lehessen nézni, hogy mikor volt olyan, hogy egy játékos 5 egymást követõ meccsünkön gólt szerzett vagy mondjuk a Sunderland ellen az utóbbi tíz évben milyen sûrûn szerzünk gólt az elsõ 10 percben).

Ezt már most is csinálgatom úgy ahogy, de valószínûleg csak a vizsgaidõszak után fogom belevetni magam (június vége), pár hétig el fog tartani, de lehet, hogy már az elõszezonra (július közepe) kész lesz.

Mostanra ennyi, a beharangozót majd linkelem (még el se kezdtem).

PS: Kiraktam egy új szavazást. Szeretném megtudni, hogy mikor rendelkeztek nettel. Ezt csak azért, hogy pénteken már feltegyem az elõzeteseket, hogy teszem azt melóban meg lehessen nézni vagy elég szombaton és akkor már a szombat délelõtti esetleges híreket (sérültek, érdekes nyilatkozatok) is bele tudom szõni.

Update ... 17:39

Kész a beharangozó.

3 megjegyzés:

  1. A klub megalapításáig? 1880-ig? Vagy ezt most hogy? :)

    VálaszTörlés
  2. Aha.
    Jobb oldalt van egy Toonstats nevű link. Ott 1892-ig meg vannak az eredmények, kezdő 11-ek, gólszerzők.

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal előtted! Ez az igazi klub szeretett! A többiek nevében köszönjük az eddigi érdekes és szines tájékoztatást! Jó munkát! Amúgy holnap leszek 37 éves, és egy ragyogó győzelem a csapattól egy kedves ajándék lenne! Neked pedig még egyszer köszi!

    VálaszTörlés