2008. április 20., vasárnap

Newcastle United - Sunderland 2-0

Nem az a domináns játék, amit megszoktunk mostanában a gyengébb csapatok ellen - különösen a második félidõben -, de egy teljesen megérdemelt gyõzelem, kapott gól nélkül. Egy gyönyörû Owen fejes, egy mákos tizi és pár Harper-bravúr elég volt a mackemek ellen.

A gyõzelemmel már matematikailag sem eshetünk ki, beértük a Spurst és jövõ héten komoly lépést tehetünk a top 10 felé az Upton Parkban.

Ráadásul úgy tûnik tényleg sikerült tetõ alá hozni Owennek egy új szerzõdést. Szép hetet zártunk, kár, hogy pár hét múlva véget ér a szezon.

Ja, és Keegan továbbra is 100%-os a derbiken.

Update ... 20:28

Keegan egyik meccs utáni quote-ja a szurkolásról.
"A legjobbak a világon - nem látsz minden nap ilyen hangulatot egy stadionban. Amikor ennyire beindul a közönség nincs ehhez fogható a világon - pedig én játszottam Liverpoolban, a Maracanában és a Népstadionban Magyarországon, de ez a legjobb hely a világon."

Pillanatra elszorult a torkom, amikor olvastam a Népstadion nevét.

5 megjegyzés:

  1. A 6. veretlen meccs!Nem semmi.
    kár, hogy későn "hajráztunk".

    VálaszTörlés
  2. Kár így van. De most érzem a reményt, hogy jövőre talán összejön valami. És még ebben az évben örülnék egy Chelsea elleni győzelemnek :)

    VálaszTörlés
  3. Bírnám ha egyszer amikor eldőlt már a meccs Keegan becserélné Smitht mondjuk nem 1.5 percre.

    VálaszTörlés
  4. csáó
    Örülök hogy végül teljesen elkerültük a kiesést és remélem Owent és Martins Magunknál tudjuk tartani!!!
    Ez most egy fontos győzelem volt!!!
    Amugy én is remélem hogy a következő idénybe sikerül összehozni valamit(legalább egy Uefa-kupás helyet vagy selejtezőt vagy akár a Fa-cup ban vagya liga kupában is akár!!!!
    Ideje lenne megmutatni hogy milyen is ez a Newcastle.
    Hajrá Newcastle

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon tetszene az a nem elhanyagolható szitu, ha még a kalapácsosokat is "magunk alá tudnánk gyürni" a tabellán. A vasárnapi győzelem pedig nekem egy jó szülinapi ajándék volt!

    VálaszTörlés