2009. október 31., szombat

Javított a West Brom

Ötöst tömött ö Wötfördnök ö Wöst Bröm, öt kölönbözö göllövö. Visszaugrottak az élre, reméljük csak bő 48 órára. Veretlenül zárta az októbert a Bristol City, a szombati korai mérkőzésen 1-1-re végeztek a Wednesday ellen.

Nem bírt a bajnokság legjobb formájában lévő csapattal a QPR péntek este, az utolsó 15 pontból 13 begyűjtő Leicester Matt Fryatt duplájával megérdemelten fordított 0-1-ről és ugrott előre a tabella 3. helyére, velünk azonos pontszámmal (27).

A forduló meccsét játszották Doncasterben, kétszer is visszajött egy gólos hátrányból Holloway csapata, majd 3-2-nél már ők vezettek, Sharp a 90. percben mentett pontot a Roversnek, így a Blackpool majdnem kicsúszott az első hatból (eggyel több győzelmük miatt előzik meg a Borot).

Remekül indult a Strachan-éra a Riverside-on. Miután Southgate-tel az utolsó 12 pontból 10-et begyűjtött a Boro, valami fondorlatos okból menesztették és érkezett a Celtic BL-meccsei alatti szenvedésünk bűnbakja. Az eredmény: 1-0-s győzelmével a Plymouth "már" 22. helyen áll.

A forduló többi mérkőzésén: meglepő győzelmet aratott a Reading Coventry-ben; megszerezte első győzelmét az Ipswich; idegenben nyert a Barnsley; Palace elleni döntetlenjével tartja a lépést a Preston; két hullámzó csapat meccsén a Swansea túlszárnyalta a Scunthorpe-ot, a walesiek csak 2 pontra vannak a 6. helytől.

2 megjegyzés:

  1. Megvan a három pont,ez a lényeg.Harps és José nagyot játszottak.

    VálaszTörlés
  2. Jonas-ért remélem korrekt pénzt kapunk majd,de addig is odatehetné magát kicsit jobban,mert ennek így sok értelme nincs szerintem.

    VálaszTörlés