2009. október 28., szerda

Reakciók

A Times és a Mirror észak-keleti tudósítója is hevesen reagált a St. James' Park nevének lehetséges megváltoztatására.

George Caulkin (twitterezőknek: @CaulkinTheTimes), mellesleg magasan a legjobb forrás, ha minőségi cikkek érdekelnek a régió futballjáról, ötször írja a következő mondatot: Ashley out. Caulkin remekül rámutat, a jelenlegi tulajdonos képtelen volt két jó döntés között elkerülni a katasztrofálisakat és ezzel a döntéssel végleg elvesztené kapcsolatát a közösséggel (szurkolók és egyáltalán a környék lakói), akik naggyá tették ezt a klubot.

Simon Bird (@simonbirdmirror), akit JFK anno elküldött a francba, a Mirror újságírója megfogadja és kollégáit is arra kéri, ha át is nevezik a stadiont, publikációikban, cikkeikben továbbra is St. James' Parkként hivatkozzanak a pályára.

Számomra úgy tűnik, a régió prominens zsurnalisztáinál is betelt a pohár, mostantól kezdve Ashley semmilyen pozitív sajtóra nem számíthat. Teljesen megérdemelten.

2 megjegyzés:

  1. Oh, miért költözött el az oldal, már úgy megszoktam. Mondjuk ez is tetszik, csak nincs még annyi információ fenn.

    VálaszTörlés
  2. Lejárt a webszolgáltatónál az előfizetésem és drágának ítéltem meg a hosszabbítást, úgyhogy egy ideig ingyenélő leszek.

    Ennek folyománya, hogy kevésbé lehet telerakni adatokkal az oldalt. Igyekszem majd visszahozni az alapdolgokat, de egyelőre nem ígérhetek semmit.

    VálaszTörlés