2009. október 28., szerda

Robban a bomba

Hughton kinevezése mellett a klub tegnap azt is bejelentette, hogy Mike Ashley a továbbiakban nem kívánja eladni a csapatot, a veszteségek fedezése érdekében 20 millió fontot fog a csapatba fektetni ...

... majd a közlemény végén az olvasható: a kereskedelmi bevételek növelésének keretében megpróbálják a stadion nevét is eladni.

Ritkán szoktam úgy igazán ideges lenni, most alig bírtam magam türtőztetni. Egyszerűen érthetetlen miért akarnak minden adandó alkalommal belerúgni a szurkolókba.



Az angol élvonalban jelenleg 4 stadion reklámoz valamit (Emirates, DW, KC, Reebok), közülük a legöregebb is csak 12 éves. Az ok itt egyszerű, a stadion felépítésének költségeit jól lehet fedezni az szponzortól befolyt összeggel. A Championshipben három pálya viseli cég (vagy ember, lásd Madejski) nevét, mind nemrég felépített, kis költségvetésű klubok új otthona.

Egy 117 éve álló stadion nevét eladásának gondolata csak a való élettől elszakadt ember fejéből pattanhat ki és újabb érv amellett, a jelenlegi vezetés alatt a klub képtelen lesz kihasználni a benne rejlő potenciált.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom mit képzel magáról ez az ember remélem ez csak valami vicc. Amúgy tetszik az új blog itt is lesz majd meccsek menű meg tabella?:) Maxi

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom.

    Azt se, hogy honnan veszi Ashley ezeket az ötleteket ...

    ... és azt sem, hogy egy ideig lesz-e tabella, meg egyebek. Valahogy biztos be lehet építeni őket, de nem tudom h férek hozzá ennek a blognak az adatbázisához vagy hogyan lehetne egy külső adatbázist használni és megjeleníteni itt. De valószínűleg megoldható, csak rá kell jönnöm/meg kell találnom. :)

    VálaszTörlés