2009. október 20., kedd

Scunthorpe-előzetes

A nyilatkozatok alapján a Scunthorpe ellen "áll bosszút" a csapat a szombati vereségért. Meglájtuk.

Chris Hughton tegnap elárulta, felajánlották neki a menedzseri állást, ami szinte biztosan azt jelenti, hogy nem jön létre a tulajdonosváltás. Látva, hogy egy igazi tulajcsere általában a sajtó tudta nélkül jön létre, nem meglepő, hogy a maratoni sajtóban folytatott huzavonát követően minden marad a régiben.

Hughton, elmondása szerint a szezon végéig kap majd megbizatást, rajta kívül Colin Calderwoodot is állandó szerződéssel akarják megkínálni. A legfrissebb információk szerint Hughton, Llambias és Ashley holnap ülnek le tárgyalni és akár már csütörtökön bejelenthetik a kinevezést. Hughton fölé nem neveznek ki más szakembert, a büdzsé viszont nagyon szűk lesz.

Steven Taylor és Fabricio Coloccini továbbra sem áll rendelkezésre, utóbbi a Doncaster ellen visszatérhet, Taylor combhajlítója miatt várhatóan a Sheffield United ellen játszhat újra. Alan Smith 4. sárgáját gyűjtötte be a Forest ellen, egyetlen lapra van egy újabb eltiltástól.

Sokan kritizálták Harewood játékát, Rangert követelve a kezdőbe. Hughton megvédte Marlont, de bizonytalan, hogy újra bizalmat szavaz-e neki.

A mai meccs helyszíne, a Glanford Park ugyan csak 9000 főt tud befogadni, a partvonal és az első sor között 5 méter van, emiatt a kevés szurkoló is hihetetlen hangulatot tud varázsolni. Erre figyelmeztetett Steve Harper és Andy Carroll is, akik vendégként már jártak itt, utóbbit a Preston színeiben két éve kiállították ebben a stadionban.

A Vas hétvégén 3-1-re legyőzte a Sheffield Unitedet, 4 mérkőzésen első győzelmüket aratták, némileg eltávolodva (6 pont) a kiesőzónától. Ugyan előzetesen a bennmaradás lehetett a Scunthorpe célja és úgy tűnik többre nem is lesznek képesek, érdemes megemlíteni, hogy mindössze 6 pontra vannak a 3. helyen lévő Cardifftól.

A Nottinghamet követően végre alsóházi csapatok következnek (mai ellenfelünk, valamint hétvégén a Doncaster), három mérkőzés óta nyeretlenek vagyunk, ezeken mindössze két szerzett pont, kötelező egy győzelemmel visszatérnünk a helyes útra.

Csak rádión lehet követni a mérkőzést, ha nem néztek BL-t, akkor a ustreamen egy gyors kereséssel valószínűleg megtaláljátok a jó csatornát. Jó szurkolást!

16 megjegyzés:

  1. Ez az! Van még itt keresnivalónk!

    VálaszTörlés
  2. fogy az előnyünk...

    VálaszTörlés
  3. nagy a gond,a 8. helyezett is csak 3 pontra van már...
    normális csatár kell!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. bassza meg,kezdődik...

    VálaszTörlés
  6. KÁDÁR KEZDŐ!

    VálaszTörlés
  7. Sheff.Utd,Cardiff egymás ellen,Boro,Baggies idegenben-mikor,ha nem most?
    Erre tessék...
    Azért reménykedjünk egy sokkal jobb második félidőben!

    VálaszTörlés
  8. kihagyták a büntetőt

    VálaszTörlés
  9. van egy újabb eltiltottunk.

    VálaszTörlés