2009. október 31., szombat

Campbell? Csak szeretné

Akárhogy is végződik Sol Campbell kínos távozása a Notts Countytól (egy öt éves szerződés aláírását követően az első meccse után otthagyta a negyedosztályú Szarkákat), nem fog nálunk játszani.

Campbell a héten a Soccernetnek lenyilatkozta, nagyon szívesen csatlakozna hozzánk. Chris Hughton azonban igyekezett hamar lehűteni a veterán kedélyeit. "Semmi sem igaz az érdeklődésből. Másfelé keresgélünk.", mondta a nemrég kinevezett menedzser.

Campbell egyébként csak januárban lesz szabadon igazolható (hacsak nem tudja bizonyítani, hogy a County szerződést sértett), egykori csapata pedig nem kívánja ennyiben hagyni az ügyet.

A Hughton által említett másik ember hétfői ellenfelünk, a Sheffield United bekkje, Matthew Kilgallon lehet. Lee Ryder úgy tudja Kilgallont szeptemberben megpróbáltuk megszerezni, a Pengék akkor nem akartak megválni tőle.

Kilgallon viszont azóta sem írt alá új szerződést és a Sheffield már csak januárban láthat viszont érte bármi pénzt, hisz' nyáron lejár a szerződése. Úgy tudni a Boro, a Celtic, a Bolton és a Wigan is érdeklődik.

Nem Kádár ellen beszélek, de nagyon kellenek megbízható belső védők a keretbe. Hogy egy 14 bajnokin 25-ször kapituláló védelem tagja megbízhatónak nevezhető, erősen kétséges. A statisztika persze nem minden, nem láthatjuk a Sheffield mérkőzéseit, így ha Matthew hozzánk költözik, természetesen tiszta lapja lesz az első bénázásáig.

1 megjegyzés:

  1. Tudom,hogy 35 éves és vszínűleg egy öntelt pöcs és részéről kellemest a hasznossal dolog(Geordie barátnő) lenne csak,mégis nyugodtabb lennék vele,mint Cort-tal vagy A.O'Brien-nel(again)!
    Kilgallont csak névről ismerem a leedsi idejéből-nem tudom mire képes.

    Az Albion ma nem bízta a sorsra a dolgokat,a Boro meg otthon betlizett.Kemény menet lesz a hétfői,ha Tayls tényleg lesz,az sokat számíthat nekünk!

    VálaszTörlés