2009. november 17., kedd

Szokásos csend

A válogatott szünet miatt ismét szinte teljes a csend a csapat körül. Az NUST média kampánya zajlik és tesztelünk egy PSG-től elküldött francia szélsőt. A wikis oldalát érdemes megnézni, a Career rész utolsó mondata kacagtató. Négy órája írta be valaki, maga a cikk annyira elhagyatott, hogy még nem lett kijavítva.

Jonas, Carroll és Simpson, majd egy késői becsületgól. Elfogadnánk, ha ilyen egyszerű lenne az élet. Meglepetésre, a meccs után elküldték Darren Fergusont, úgy gondoltam, hogy ő is bent tudta volna tartani a Posh-t, a főnök nyilván máshogy gondolta. Két év alatt kétszer ugrott osztályt a csapat, a minimum az lett volna, hogy lehetőséget adnak neki, hadd másszon ki a gödörből. A Rúgd és fuss! szerint az utódjától, Mark Coopertől hasonló tűz és lendület várható. Amíg megnehezítik Keane és az Ipswich dolgát, csak támogatni tudom.

Érdekes, amíg első osztályúak voltunk, a felnőttek jártak rendszeresen válogatott meccsekre, most már inkább a fiatalok. Kádár az olaszokat nyomja le, Carroll a portugál védőket tartja rettegésben és ad győztes gólpasszt. Krul Liechtenstein ellen őrizte a kaput (3-0), Callum Morris az ír színekben Grúziában játszott döntetlen meccsen.

Geremi ott lesz a vb-n (2-0-s győzelem Marokkó ellen), akárcsak Coloccini (1-2 a spanyolokkal szemben).

(A fiatalok nagy része ma este is pályán van.)

Mivel csak hétfőn játszunk, van idő kitalálni, hogy mi kell a Preston ellen. Nézzük inkább az elkövetkezendő brutális szakaszt: 48 nap (nov. 23 - jan. 9.), 11 tétmérkőzés (1 kupa). Ha ezt a szakaszt a mezőny elején tudjuk zárni, mondjuk 10-12 pont előnnyel a harmadik helyhez képest, a feljutás szinte biztos. Lesz ugyan egy kemény március, de egy jó formával ez alatt a 11 meccs alatt eldönthetjük a kérdéseket. Reméljük így lesz.

1 megjegyzés:

  1. Reméljük, hogy jól foyltatjuk a szezont. Megnéztem ezt a szélső srácot, nem túl ismerős számomra de attól még lehet jó.

    VálaszTörlés