2009. november 23., hétfő

Győzelmet nem kell magyarázni



De ideje lenne már egyszer megérdemelten nyerni idegenben.

6 megjegyzés:

  1. azért a preston sem csinált semmit, akkor már inkább mi a 2. félidőben...

    VálaszTörlés
  2. volt a meccsnek egy szakasza, a 35-55. perc között, amikor én is azt gondoltam, hogy ebből max x lesz, és ha esetleg nyerünk, az nem lesz megérdemelt...de a végére szerintem kiegyenlítődött a játék képe. majdnem mindneki indiszponált volt, Jonas balszerencséjére (?) nincsenek szavak.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként semmi bajom Hugh-val,de a tegnapi "nemjáték" az Ő sara szerintem.
    Tudom,hogy az utolsó pillanatban kellett váltani a kezdés előtt,de ez a felállás a két erőcsatárral nem működött.A kpálya pedig lassú és féloldalas volt.
    A másik meg Simpson cseréje:oké,hogy magasítani akart hátul,de az éppen beálló,még hideg Kádiról majdnem gólt rúgott Mellor.

    Ezzel együtt mit nem adtunk volna tavaly egy-két ilyen csúnya idegenbeli győzelemért...

    VálaszTörlés
  4. A cseréket én se értettem, aztán ma olvastam, hogy Carroll beteg volt, Simpsonnak a combja fájt. Azt viszont még most sem értem, hogy ki volt utána a belső védőnk, néha Taylor volt Colo mellett, néha Kádi.

    Sajnos nincs elég szélsőnk, de ami még nagyobb probléma, hogy mindössze Raylor és Geremi képesek stabilan jó beadásokra; utóbbi pedig ezen kívül semmire sem használható, így hiba kezdetni. Néha Guthrie-nak is elsül a lába, de ő meg ritkán akar szélsőt játszani, hiába van a kp. jobb oldalán.

    VálaszTörlés
  5. Igen,már látom Simpsont sérülés miatt hozta le.

    Geremi egy rejtély.Régen volt,de úgy emlékszem annak idején a CFC-ben jobbhátvédként is korrekt teljesítményt nyújtott.Manapság pedig egy lassú,tétova,határozatlan kiegészítő ember lett(lassan már az sem).

    Az utolsó pozitív emlék róla a szabadrúgásgólja a Spurs elleni 4-1-nél Londonban,igaz ott mindenki fantasztikusan tolta a második félidőben!

    VálaszTörlés
  6. és az is kapushiba volt :)

    VálaszTörlés