2009. november 6., péntek

Lelassulhat a Cardiff, avagy kinek szukolj a 16. fordulóban?

Javaslom, hogy ma, holnap és holnapután drukkoljatok a vastaggal szedett csapatoknak.

Swansea - Cardiff City
Egyik legnagyobb riválisunkat a Cardiff City-t lehet, hogy eléri a sérüléshullám. A jelenleg harmadik, meccsenként 2 gólt átlagoló walesieknél a hétvégén térdsérülés miatt hiányozhat a 10 gólos Peter Whittingham, valamint Jay Bothroyd. A gondokat tetézi a Swansea ellen eltiltás miatt nem játszhat a bajnokság legjobb góllövője, a 11 gólos Michael Chopra sem.

Nem kell sokat gondolkozni, hogy kiért szorítunk szombaton 13:45-től, hajrá Swansea!

Leicester - West Brom (update: valamiért a Leicester lett vastagon szedve, elnézést érte)
Ugyan közvetlen vetélytársunk a West Bromwich, végeredményben a cél közös: ők és mi végezzünk az első két helyen. Ezért a Leicester elleni vendégjátékukon akármilyen rossz is, a Baggiesnek kell szurkolni. Egy Róka-vereséggel akár 6 pontra is növelhetjük velük szemben az előnyünket.

24-25 pontosok mezőnyében: Blackpool - Scunthorpe, Palace - Boro, Forest - Bristol, Wednesday - QPR, Watford - Preston. A Forest (24 pont) - Bristolon (25 pont) egy döntetlen lenne ideális, de ha valakinek nyernie kell, akkor inkább a Nottingham legyen az.

A maradék 4 találkozón (Derby - Coventry, Plymouth - Doncaster, Reading - Ipswich, Barnsley - Sheffield United) rátok bízom a döntést. Szigorúan szubjektív szemmel: vesszen Roy Keane, a rugosódós Sheffield és Robbie Savage; nyerjen végre idegenben a Doncaster.

1 megjegyzés:

  1. Így van,Keano menjen csak! Ezen a hétvégén remélem egy másik faszkalapnak,a daloskedvű Brownnak is kitelik a becsülete a Hullnál! Aztán irány a League One egyik középcsapata...

    VálaszTörlés