2009. november 14., szombat

Szerencsés balszerencse

Balesetet szenvedett tegnap a Kádár család Győrből Veszprém felé tartva a 82-es főúton. Szerencsére egyikőjük sem sérült meg komolyabban, "csak" az autó tört totálkárosra.

Veszprémvarsány mellett egy vaddisznócsordával ütköztek, egy mögöttük jövő autó sem úszta meg a találkozást a vadakkal.

Kádár Tamás végig játszotta a Győrben 2-0-s győzelmet arató U21-es csapat mérkőzését. Csak az utolsó húsz percet láttam, akkor Tomi bal hátvédként csapata egyik erőssége volt.

Reméljük mindannyian gyorsan kiheverik a baleset okozta sokkot.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Köszönjük az aggódást, jól vagyunk..."csak" a lelkünket kell ápolgatni. Annyi helyreigazítást tennék - mivel a hírek kicsit kétértelmúek voltak -, hogy hátulról nem szaladt belénk másik autó, hanem a mögöttünk lévő autó is abba a kocacsaládba futott bele, amelyikbe mi.
    " Kádár a szüleivel autózott Veszprém felé, amikor egy vaddisznócsordába csapódott autójuk, melybe hátulról egy másik autó ütközött. " Itt a melybe szó tulajdonképpen a csordára utal.
    Ui: Még jó, hogy Tomi hétfőn vizsgázott vezetésből, és nem ezekkel az élményekkel 16-án, mely eredetileg tervezve volt.
    Vigyázzatok magatokra! Főleg a Bakonyban...bár ott ha tyúklépésben közlekedtek, akkor is előfordulhat, hogy nektek megy egy vad. Még szerencse, hogy nem szarvas vagy valami nagyobb állat volt.
    Üdv: Anyu

    VálaszTörlés
  2. Gratula Tominak a sikeres vizsgájához.

    Átírtam, köszönöm a kiigazítást.

    Alföldön szerencsésebb, több a hosszú egyenes, ahol lehet távolságit kapcsolni és hamarabb észreveszi az ember a vadat. Bár sajnos, ha közvetlen elé ugrik be, nincs menekvés. :(

    VálaszTörlés