2009. november 28., szombat

Swansea előzetes

A Swansea felkapaszkodása remekül mutatja, a bajnokságok korai szakaszában egy majd két hónapos veretlenséggel egészen magasra lehet kapaszkodni. A második számú walesiek szeptember 12.-én kaptak ki utoljára, Prestonban, azóta pedig legyőzték a QPR-t, a West Bromot és a Cardiffot, a most már őket is magában tudó top 6 felét.

Ez alatt a 11 meccs alatt 6 győzelem, 5 döntetlen a mérleg. Érdekesség, hogy az öt döntetlenből négy gólnélküli volt. Házi gólkirályuk (Craig Beattie) mindössze három gólt jegyez, eddigi 8 vendég mérkőzésükön mindössze hat gólt szereztek. Ami még szembetűnőbb, hogy csak 5-öt kaptak, azaz nem számíthatunk arra, hogy a Peterborough-hoz hasonlóan könnyed győzelmet aratunk.

Lejárt Khizanishvili eltiltása, de komoly kérdés, hogy Danny Simpson (comb) és Ryan Taylor (vádli) bevethetőek lesznek-e. Andy Carroll betegen, Alan Smith fogműtét után vállalta a játékot hétfőn, rájuk mindenképpen számíthat Hughton, aki egy mai győzelemmel beállíthatná Graeme Souness rekordját. A rossz emlékű skót zsinórban négy győzelemmel kezdett a klub kispadján 2004 őszén.

Teljes intenzitással edz már Shola Ameobi, de ma még biztosan nem lesz a keretben.

Fél négy körül frissítem a posztot a kezdőcsapatokkal.

Howay the Toon!

update ... 15:32

Andy Carroll nem játszik, Lovenkrands kezd helyette. Simpson és Taylor is bevethető, előbbi kezdő, utóbbi csere. Smith és Coloccini is 50. alkalommal kezdők a csapatban.

NUFC: Steve Harper, Danny Simpson, Steven Taylor, Fabricio Coloccini, Jose Enrique, Danny Guthrie, Alan Smith (c), Kevin Nolan, Jonas Gutierrez, Peter Lovenkrands, Marlon Harewood
Cserék: Tim Krul, Zurab Khizanishvili, Ryan Taylor, Kazenga LuaLua, Tamas Kadar, Fabrice Pancrate, Nile Ranger

Swansea: Dorus De Vries, Ashley Williams, Alan Tate (c), Leon Britton, Darren Prately, Craig Beattie, Andrea Orlandi, Cedric Van Der Gun, Nathan Dyer, Federico Bessone, Angel Rangel
Cserék: David Cornell, Joe Allen, David Cotterill, Thomas Butler, Albert Serran, Gorka Pintado, Ashley Richards

6 megjegyzés:

  1. Nem hoztam volna le Harewood-ot.Szép ez a dupla is,de ki tudja,lehet,hogy rúgott volna még.
    Ráférne egy kis önbizalom!

    Jön Pancrate-Őt meg korábban behoztam volna.

    VálaszTörlés
  2. szép volt :)
    várom majd az összefoglalót ha lesz :)

    VálaszTörlés
  3. 3 - 0!
    Ez igen!
    Én is várom at összefoglalót. :)

    VálaszTörlés