2009. november 18., szerda

Szerdai zanza

Vegyes eredményekkel zártak fiataljaink az U21-es és U19-es mérkőzéseken. Tim Krul végigvédte a spanyolok elleni 2-1-es győzelmet, Andy Carroll két kapufát lőtt Vilniuszban (0-0 a litvánok ellen).

Shane Ferguson az utolsó 10 percre szállt be az észak-írek hazai vereségére a csehek ellen, Callum Morris végig a pályán volt Jerevánban, ahol az örmények 4-1-re legyőzték az íreket. (Ez a két mérkőzés is U21-es Eb-selejtező volt.)

U19-es barátságos meccsen vett részt Nile Ranger, a szünetben lecserélték, gólt nem szerzett, az angolok 3-1-re verték a törököket.

Ma Brad Inman és a skót U19-esek Németországban játszanak barátságos meccset, Alex Nicholson a walesi U16-os csapat tagjaként Észak-Írországot fogadja a Victory Shield (az Egyesült Királyság U16-os válogatottjainak évenként megrendezett tornája).

Tegnapi tartalékmérkőzésen letette a névjegyét Phil Airey. A négy napja még 18. szülinapját ünneplő angol csatár két gólt lőtt, egyet előkészített (Lovenkrands volt a gólszerző) és 3-2-re legyőztük a Hartlepool tartalékjait a St. James' Parkban.

A találkozón 80 percet játszott Fabrice Pancrate, a találkozó után Chris Hughton bizakodóan nyilatkozott, úgy látszik reális esély van a leigazolására.

Kevésbé szorosan kapcsolódó hír: pletykák szerint Joe Kinnear is esélyes a skót szövetségi kapitányi posztra. (Simon Bird tweetje: F*** hell. Joe kinnear wants the f**** scotland job. He's no f***** mug you know! I volunteer to cover the scotland beat if it happens.)

A P'Boro meccs alatt sűrűn jelentették mi a helyzet a Gateshead FA-Kupa meccsén. Az amatőrök döntetlere hozták a Brentford elleni meccset, ám az újrajátszáson sima, 5-2-es vereséget szenvedtek tegnap este. Érdekesség, fél tucat egykori játékosunk volt a keretben: Paul Farman, Craig Baxter, Phil Cave, Kris Gate, csereként beállt Alex Francis és végig a padon ült Neale McDermott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése