2009. július 27., hétfő

Szégyen - Leyton Orient-Newcastle 6-1

Megszégyenítő, 6-1-es vereséget szenvedtünk szombaton délután a Brisbane Roadon.

Fogalmam sincs, hogy voltunk képesek így kikapni. Olvastam egy fura megközelítést, miszerint a játékosok így akarták jelezni, hogy elegük van  klub vezetőiből. Két hét múlva kezdődik a szezon és senki sem tudja, hogy, milyen tulajdonossal és menedzserrel fogunk elrajtolni.

A játékosok - és természetesen a szurkolók - aggodalma teljesen megalapozott és jogos, ám ez még nem jogosítja fel a srácokat, hogy ilyen lélektelenül lépjenek pályára - már ha ez áll a teljesítmény hátterében.

Nem kívánom még egyszer átélni a dolgokat, néhány perc után hátrányba kerültünk, mindkét csapat kapott 1-1 könnyű tizenegyest, majd a szünet után teljesen összeomlott a csapat és 6-1 lett a vége.

Newcastle: Krul (Forster 46.), Beye (Tozer 80.), Enrique (Kádár 73.), Nolan, Coloccini (Carroll 46.), Steven Taylor (Lough 80.), Smith (Guthrie 60.), Barton (Geremi 46.), Gutierrez, Martins (Xisco 46.), Duff (LuaLua 73.)
Nem használt cserék: Donaldson, Baheng

Ameobi és Ryan Taylor hiánya furcsa, reméljük a Leeds ellen mindketten pályán lesznek majd.

4 megjegyzés:

  1. Ugy volt kimegyek a meccsre, aztan hirtelen kozbejott valami, hat oszinten szolva nem banom. Kis hijan eletem elso elo Newcastle meccse lett...

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen, szánalmas,
    HORROR! HORROR!

    VálaszTörlés
  3. az lenne a horror, ha a wba ellen szívnánk ki ennyire az első fordulóban. dont panic

    VálaszTörlés
  4. A 6-1 akkor is 6-1!
    Az, hogy a WBA ellen mit játszunk, az egy teljesen más kérdés.

    VálaszTörlés