2009. július 12., vasárnap

Shamrock - Newcastle 0-3

Jól sikerült tegnap a dublini miniedzőtábor lezárása,a szünet után szerzett három találattal magabiztosan győztünk a vendéglátó Shamrock Rovers ellen. Érdemes megemlíteni, hogy a hazaiak pénteken bajnoki mérkőzést játszottak, így a csapatukat csereemberek és több próbajátékos alkotta.

Legfontosabb hír, nem sérült meg senki. Hughton két teljesen különböző tizenegyet játszatott a két félidőben, egyedül Nile Ranger volt az, aki a 88. percben a második félidei csapatban is helyet kapott.

1. félidő: Harper, Beye, Morris, Coloccini, Kadar, Baheng, Butt, Barton, Duff, Nolan, Ranger

2. félidő: Krul, R.Taylor, Enrique, S.Taylor, Tozer, Guthrie, LuaLua (Ranger 88), Danquah, Donaldson, Smith, Ameobi

A mérkőzést kihagyta a nyáron ágyékműtéten átesett Martins, valamint az egész edzőtábor alatt igazoltan távol volt Geremi, Xisco, Bassong és Gutierrez, ők a szezont követő válogatott kötelezettségeik miatt kaptak extra pihenőt, ők hétfőtől kapcsolódnak be a felkészülésbe.

Az első félidő gólt nem hozott, viszont a jelen lévő Newcastle-drukkerek heves fújolással köszöntötték Joey Bartont. Normál esetben aggódnék emiatt, de ha Shearert kinevezik (ami még mindig a legvalószínűbb), akkor Barton távozni fog és nem lesz ebből további gond.

A szünet után, Kazenga LuaLua lövését ütötte ki rossz helyre a hazai kapus, Andy McNeil, az érkező Steven Taylor pedig megszerezte a vezetést, majd úgy ugrált és ünnepelt, mintha ezzel a góllal megnyertük volna az FA-Kupát.

A Rovers tökéletes ziccert hibázott, amikor Ryan Taylor hazaadásánál Tim Krul luftot rúgott, Pavol Jurco azonban képtelen volt az üres kapuba gurítani.

A hajrához közeledve Shola Ameobi bukdácsolt be a tizenhatoson belülre, lövése pedig valahogy utat talált a kapuba. Pár percre rá Ameobi lövése utáni kipattanót Nile Ranger értékesítette és beállította a végeredményt.

Szurkolók beszámolója szerint az első félidőben Kádárt és Bartont lehetett kiemelni, a szünet utáni társaságból Steven Taylor, Alan Smith és Danny Guthrie is jól játszott, valamint úgy hírlik a csapat törekedett minél jobban a földön tartani a labdát.

A srácok hétfőtől Newcastleban folytatják a felkészülést, szombaton következik a Darlington elleni mérkőzés.

Összefoglaló itt, tekerjetek kb. 2:50-ig. A Sky azóta levette a videót, aki talál másikat, legyen kedves linkelje a vélemények közé, köszönöm.

update: Kádár nyilatkozata a mérkőzést követően, itt.

8 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Ma megjelent egy cikk Kádiról a veszprémi Vasárnapi Naplóban:
    http://kadi.gportal.hu/gindex.php?pg=18744851

    VálaszTörlés
  2. Még nem láttam a meccset, de: "A Rovers tökéletes ziccert hibázott, amikor Ryan Taylor hazaadásánál Tim Krul luftot rúgott, Pavol Jurco azonban képtelen volt az üres kapuba gurítani." :D:D:D Még július van,fogjuk erre...

    VálaszTörlés
  3. A cikk összekeverte david edgart edgar davids-szal :D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  4. Marci, az összefoglaló nincs benne abban a videóban.

    VálaszTörlés
  5. Aki ekkora bombagólt vág,az ünnepeljen is(ez itt a smiley helye)...
    Poén volt a pacsi is a szurkerrel és a R.Tayloros zrika is.
    Viccesen néztek ki a kapu mögött a drukkereink az egységes,érdekes színű esőkabátokban.
    Ranger jó lesz szerintem és az új mez is egyre jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Ez azért fasza(már,ha igaz):
    http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/anglia-a-newcastle-meg-mindig-50-ezer-fontot-fizet-hetente-owennek-245943.html?

    VálaszTörlés
  7. @apcuk
    Basszus tényleg, nem hagyják ott ezeket a hír-videókat, mindig csak a legfrissebb van fenn. Hülyék ezek.

    @Holmes
    Vasárnap van, nem igaz.

    VálaszTörlés