2009. július 30., csütörtök

Elkezdődött ...

A SkySportsNews jelentése szerint elfogadtuk a Wolfsburg 9 millió fontos ajánlatát Obafemi Martinsért.

Martinstól már a napokban lelkesedését fejezte ki a Wolfsburg érdeklődése iránt, minden bizonnyal a BL-szereplés is sokat nyomott a latba.

Egy másik következmény - és ez elsőre nem biztos, hogy egyértelmű -, ezzel véleményem szerint biztossá vált, hogy egy ideig nem lesz tulajdonosváltás.

Ha közel lenne egy üzlet, akkor a régi tulajdonosnak nem lenne érdeke megválni a klub értékeitől, hiszen ő már megkapta volna a pénzt és már csak a papírmunka választaná el attól, hogy elmehessen. Ezzel szemben szerzett a klub némi pénzt és egy sokat kereső játékost eltávolított a csapattól. Még, ha kevéssé is tűnik hihetőnek, számítanunk kell, hogy az augusztus elsősorban a jól kereső játékosaink elpasszolásáról fog szólni.

Lehetséges távozó véleményem szerint Coloccini, Beye, Gutierrez, Enrique. Sajnos Bassong maradásában sem vagyok biztos, pedig az értékéhez képest kiváló szerződése van, ugyanakkor a felkészülési mérkőzéseken mutatott (illetve nem mutatott) játéka azt sugallja, ő is menni akar, így pedig nem lenne értelme a keretben tartani.

Mindazonáltal úgy vélem végre döntésre fogja szánni magát a klub, kinevez egy menedzsert, illetve, ha nem akarják később még kevesebb pénzért árulni a csapatot, megpróbálják fiatal, olcsó, tehetséges játékosokkal feltölteni a keretet.

(U.i.: Vagy teljesen rosszul értelmezem a helyzetet és a leendő tulajdonosi kör engedélyezte az átigazolást. Így vagy úgy, mozgolódás van.)


Sok sikert Németországban.

3 megjegyzés:

  1. én sem az ui-ban leírtakként látom a helyzetet... annál is szomorúbb a dolog, mert kijelentette korábban, maradni akar, és a másodosztályban sztem rámolta volna a gólokat

    VálaszTörlés
  2. ez maga a katasztrófa

    VálaszTörlés
  3. Az egyik kedvencem.
    Ha tényleg így van, akkor a továbbiakban : Sok sikert kívánok Oba!

    VálaszTörlés