2009. július 3., péntek

Owen kétségbeesetten kapar

Úgy tűnik Michael Owen egy ideig a Manchester vörös mezében fog pompázni. EMO jelenleg alapos orvosi vizsgálaton esik át, egyes hírek szerint nagyjából a nálunk kapott fizetése felét kapná, azt is csak 'pay as you play' üzletben, azaz, ha sérült, nem kap pénzt.

Sokkolva vagyok, ugyanakkor nem is annyira meglepő Owen választása. Két dologért teper iszonyatosan: angol bajnoki cím, válogatottság. A Manchesternél mindkettőre komoly esélye van, hiszen a vörösök esélyesek, Capello pedig csak akkor válogat be a top 4-en kívülről, ha már húzzák a fogát.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire lesz*rja liverpooli múltját és felajánlja magát a legnagyobb riválisnak. E lépése miatt nem fogom jobban utálni, csak megerősít abban, hogy mekkora balekok voltunk 2005-ben.

Más átigazolási hír: David Edgart leigazolta a frissen feljutott Burnley, a kanadai védő szerződése pár napja járt le. Sajnálom, hogy nem tudtuk soha kölcsönadni a srácot és ideje nagy részét a tartalékok között kellett töltenie. Sok sikert neki.

6 megjegyzés:

  1. EMO?
    Ha lenne benne tisztesség, akkor 1 éves szerződést írna alá...

    VálaszTörlés
  2. @apcuk
    EMO = England's Michael Owen

    Meglepett, hogy nem ismered.

    VálaszTörlés
  3. Sose hallottam még. Csak más jelentésben. :D

    VálaszTörlés
  4. Iszonyatos összegbe került Michael négyéves ittartózkodása a klubnak.
    Jó lesz ez így,menjen minél előbb.
    Igazából megvallva számomra Harps,S.Taylor,Guthrie,Beye,Butt és a fiatalok maradása fontos, a többiek-beleértve a "sztárokat"-távozása esetén szemem sem rebbenne.

    VálaszTörlés
  5. Mindenesetre a rá költött kb.41 milla felét visszafizettetném vele.
    Tudom,hogy ez lehetetlen persze.
    Sokszor fog ökölbe szorulni a kezünk,amikor a jövőben balszerencsés választásként,tévedésként aposztrofálja majd a nálunk töltött időt.
    Azért remélem visszafogja magát!
    Ne legyenek kétségeink,Ferguson mindig tudja ki kell neki-szárnyalni fog a "szimpatikus" Michael a pudlik és a mi "örömünkre".

    VálaszTörlés
  6. Ha igaz ez a "amíg sérült vagy, nem kapsz pénzt" dolog,
    akkor sokat nem fog keresni a MU-ban.:)

    VálaszTörlés