2009. március 14., szombat

Manchester recap és Hull előzetes

Régen találkoztunk, nézzük mik történtek az elmúlt másfél hét során és tekintsünk előre a délutáni rangadóra.

Akkor váltunk el egymástól (te, kedves olvasó és én), hogy 2-1-re nyert a Manchester United a SJP-ben. A meccs után egy ideig még nem tudtam aludni, meglehetősen bosszantó volt, hogy Ryan Taylor ilyen csúnyán elcsúszott, díszcsomagolásban odanyújtva a győztes gólt.

szerk.: Valaki már a liveblogban is említette, hogy Raylor volt a ludas, bár a kamera Saylort mutatta. Sasszem.

Nem várhattunk reálisan pontot a meccstől, de látva a játékunkat egészen simán megtarthattunk volna egyet a háromból, bosszantó.

Azóta lejátszottak néhány elmaradt mérkőzést, szerdán képzeletben tökönrúgtam a Fulhamet.

Úgy gondoltam nyerni fognak, egész szép oddsuk volt, gondoltam fogadok rájuk és ha gólt lőnek, leesik az oddsuk és le tudom őket layelni (szerk.: fogadási exchange oldalakon a layelés valami ellen történő fogadást jelent). Ehhez képest még nem tudtam streamet szerezni, mire már be is lőtték a vezető gólt ezek a gonoszak, elrontva a jó kis taktikámat.

Ránéztem a végeredményre, nyert a Blackburn, most már hivatalosan is utálom a Fulhamet. Most már csak gólkülönbséggel vagyunk a kiesőzóna felett (ha pontos a táblázatom). Jön majd a Chelsea és az Arsenal, hihetetlenül fontos lenne ma legalább pontot szerezni, de egyértelműen a győzelem a cél.

Micsoda átkötés, máris tudok beszélni a Hullról.

A héten Andy Carroll 2013-ig szóló szerződést írt alá (behívták az U20-as válogatottba is), Nile Ranger megkapta a Wor Jackie díjat, amit minden évben a Newcastle környéki legígéretesebb fiatal játékosnak adnak. A legfontosabb hír az, hogy Michael Owen végre talán pályára léphet.

Visszatér Damien Duff és Nicky Butt is, Guthriera még várni kell, Nolan eltiltása a mai meccsel fejeződik be. Barton, Beye, Nacho Gonzalez, Xisco és Viduka is maródi, viszont jó hír, hogy Habib akár már jövő szombaton visszatérhet az Arsenal ellen.

Hughtonnak viszonylag sok lehetősége van a csapatkijelölésben, természetesen nem tudom ki hogyan edzett a héten, de remélem, hogy pozitív attitűddel küldi ki csapatát a gyepre, hátulra beállva nem fogunk jó eredményt szerezni.

Egyébként is nehéz dolgunk lesz, hiszen a héten egy vajákos szélhámos, bizonyos Patrick Hutchinson segítségével igyekeztek elűzni a rontást a KC Stadionról. A Hull utoljára Mikulás napján nyert hazai pályán és egészen múlt hétig (ismét köszi, kedves Fulham) az volt az utolsó győzelmük.

A Hull a bajnokság legrosszabb hazai csapata, 14 meccsen mindössze 12 pontot gyűjtöttek és a kapott 29 gól szintén negatív első helyet jelent, tehát a lehetőség adott, bár minden bizonnyal ők is felszívták magukat.

Sajnos ma nem lesz liveblog, a meccset valószínűleg rádión követem, de közbe tanulni fogok és úgy már nem tudom engedélyezgetni a hozzászólásokat, ami nélkül ugye semmi értelme nincs a dolognak. Valószínűleg azonban sokan lesznek a nufc.hu chatszobájában, ha társaságra vágytok érdemes felkeresni. Ha minden kerek, akkor itt találtok majd streamet.

Jó szurkolást és howay the Toon!

13 megjegyzés:

  1. Visszatér Duff? én úgy olvastam, még nem, bár lehet.

    VálaszTörlés
  2. .com írta, Hughton padra le is ülteti.

    VálaszTörlés
  3. ilyen szar gólt megint...

    VálaszTörlés
  4. http://www.rojadirecta.com/justin/igtv2

    VálaszTörlés
  5. Nem láttam a Jonas helyzetet, na majd az összefoglalóban megnézem.

    VálaszTörlés
  6. már megint döntetlen....

    VálaszTörlés
  7. @apcuk
    nagy helyzet volt és nem is ment sokkal fölé a lövés,de akkor is.
    pár perccel utána Oba is rúghatott volna egyet,igaz kisodródott kicsit.
    mindent összevetve meg kellett volna nyernünk...
    Tayls gyönyörű gólt rúgott!
    fel a fejjel,a szarzenált elkapjuk!

    VálaszTörlés
  8. Sajnos az Arsenal nagyon durván feljavult, jönnek vissza a sérültek + Arshavin brillírozik, egyelőre sztem tuti zakó...

    VálaszTörlés
  9. szerintetek bentmaradunk?!

    VálaszTörlés