2009. április 27., hétfő

Nyerni kell!!!

Egy órán belül útjára indul a labda a St. James' Parkban, ahogy Shearer is megmondta, hosszú idő óta a legfontosabb mérkőzés következik.

Update ... 20:23 Megvannak a kezdők.

Newcastle: Harper, Beye, Coloccini, Bassong, Jose Enrique, Smith, Butt, Duff, Viduka, Martins, Owen. Cserék: Krul, Barton, Guthrie, Gutierrez, Lovenkrands, Edgar, Carroll.

Portsmouth: James, Johnson, Campbell, Distin, Hreidarsson, Davis, Belhadj, Hughes, Mullins, Nugent, Crouch. Cserék: Begovic, Pennant, Pamarot, Utaka, Cranie, Kanu, Basinas.

Első és legfontosabb: a BBC tudósítója szerint Viduka, Martins és Owen is kezd, góllövőkben nem lesz hiány, vélhetően továbbra is három védővel fogunk felállni: Beye és Bassong tuti, kérdés, hogy José vállalja-e a játékot, minden bizonnyal hiányában marad a fiatal Edgar, hiszen Colo úgy tűnik kikerült a pikszisből.

Martins állítólag elhalasztott egy műtétet, dicséret neki, de ettől még ugyanúgy pikkelek rá.

A Pompey személyében a szezonban elért legnagyobb sikerünk szenvedő alanyát fogadjuk, ellenük lőttünk egyedül három gólt, egyik idegenbeli sikerünket náluk értük el.

Kranjcar játéka kérdéses, de akárki is játszik a Pompeynál, küzdeniük kell, mert egy vereséggel ők túl közel maradnak a kiesőzónához, pláne, hogy szombaton a bombaformában lévő Arsenalt fogadják.

Több helyről is felhívás érkezett a stadionba kilátogató szurkolókhoz: végig bíztassák a fiúkat!

Trivia: Félidei hátrányt még nem fordítottunk győzelemre; 4-szer döntetlen után szereztük meg a győztes gólt, kétszer megtartottuk a vezetést.

Sokat nem tudok hozzáfűzni, negyven perc múlva képernyőre/tv-re tapadva szurkoljuk ki a három pontot. Hajrá mindenkinek, jó szurkolást és howay the Toon!

6 megjegyzés:

  1. elegem van! betelt a pohár

    VálaszTörlés
  2. Már csak 3 pontra van a Hull. Ő lesz a mi csapatunk. Ők esnek ki helyettünk, nyugalom....

    VálaszTörlés
  3. azonos pontszámnál mi dönt? a gólkülönbség, vagy az egymás ellen elért eredmény? nagyon remélem, hogy nem az utóbbi....

    VálaszTörlés
  4. Nem emlékszem biztosan, de úgy rémlik a gólkülönbség. Egy biztos, a Hull zuhan. Remélem nem jönnek formába.

    VálaszTörlés
  5. vmit tenni kéne a pool ellen :O
    beton védekezést vagy valamit ha onnan 1 pontot elhozunk nagyon jó lenne
    nem érdekel milyen szar játékkal is csak legyen meg vhogy..

    VálaszTörlés