2009. április 18., szombat

Folytatódik a sorozat? Tottenham előzetes

Az idei PL-szezon egyik leggólszegényebb szombatja után egy pontra feljöhetünk a 17. Blackburn mögé a két szék között kényelmesen hűsölő Tottenham ellen.

A Sunderland és a Stoke is 1-0-ra megnyerte aktuális hatpontosát, utóbbiak már szinte biztosan bennmaradnak. A Portsmouth győzelme azt jelenti, hogy velük együtt a Bolton is visszacsúszhat még,  pláne, hogy jópár közvetlen riválissal játszanak a zárófordulóban.

Alapesetben nem örülnék, ha a 9. helyezett otthonában kellene győzelmet szereznünk, de az utóbbi két évben hihetetlen, és lehengerlő győzelmeket arattunk a Spurs ellen. Miért ne nyerhetnénk vasárnap is?

A port.hu még nem javította, de a mi meccsünket adja fél háromtól az Eurosport 2, ami mindenképpen jó hír nekem, mert épp ma költöztem fél sarokra a Euro 2-t elérő haverokhoz. Emiatt valószínűleg nem leszek itt a meccs ideje alatt.

A bajnokság hajrájára (és a szerződés vége felé) még a halottak is feltámadnak, Mark Viduka esélyes a játékra, állítólag Lovenkrands és S. Taylor is odaférhet a padra. A Martins-ügyet úgy tűnik maguk mögött tudják a felek, nagyon bízok a háromcsatáros rendszerben, de még jobban remélem, hogy Andy Carroll megkapja a bizalmat a kezdéstől kezdve.

Coloccini a héten összeszedett egy sérülést, ennek valóságalapja és fájdalommértéke számomra kérdéses, de Colot egyelőre nem csesztetem, se ő, se Enrique nem léphet pályára.

A hazaiaknál Jenas több, mint kérdéses, Bentley a héten a tarcsiknál már játszott, Hutton és Defoe valószínűleg újra pályára léphet. A Spurst kis agyamban úgy raktározom, mint egy olyan csapat, akik képesek egy halom gólt beszedni tíz percen belül. A savanyú igazság: hazai pályán 417 perce nem kaptak gólt. Az ellenfelek (időben távolodva mától): West Ham, Chelsea, Middlesbrough, Arsenal.

Sajnos nem várhatunk akkora öngyilkosságot tőlük, mint az Ewoodban, de a játékosok fele részese volt mind a 2-3-nak, mind az 1-4-nek, idén is kikaptak a lényeges meccsen nálunk 2-1-re.

Nagyon bízom a tökösségben, a bátorságban, a győzelemre hajtásban, és abban, hogy otthon lesz valaki a szomszédban és meg tudom nézni a meccset a tv-ben.

Jó szurkolást, howay the Toon!

12 megjegyzés:

  1. A Hull az egyetlen esélyünk. Ha ők nem esnek ki, akkor mi. :(

    VálaszTörlés
  2. A következő két meccsen pontokat kell gyűjtenünk! Sokan várják a szenzációt,gyülekeznek a dögkeselyűk-jól mutatja ezt sztem,hogy sorozatban jönnek a tévés meccseink. Bekaphatják,akkor is ki fogunk egyenesedni!!
    Óriási lenne ma,ha egy győztes meccsen,pár percre szerepet kaphatna a szerződést hosszabbító Ranger!

    VálaszTörlés
  3. @KISS
    Remélem, mert haveromék most délután mennek a Kincsem Parkba, úgyhogy nekem is marad a streamelés.

    VálaszTörlés
  4. @apcuk
    Sokat játszik még egymással az előttünk lévő 5-6 csapat. Lehet, hogy körbeverik egymást és kéz a kézben segítik egymást a bennmaradásban, de ha valaki elkapja a fonalat, többeket lejjebb taszíthat pár forduló alatt néhány győzelemmel.

    VálaszTörlés
  5. jónak tűnik a kezdő,igaz nálam Guthrie játszana Nolan helyett.

    VálaszTörlés
  6. hát szarul állunk..
    ajánlom h javitsunk :@

    VálaszTörlés
  7. még öt meccs az élet.

    VálaszTörlés
  8. Nem jatszik semmit a csapat

    VálaszTörlés
  9. Különösen te nem, Michael.

    VálaszTörlés
  10. Hat Owen jol jatszana csak nem kap labdakat

    VálaszTörlés
  11. jól alakulnak eddig az eredmények számunkra

    VálaszTörlés