2008. március 20., csütörtök

Szurkolás, március 20.

Szerda este a Bolton Wanderers bepótolta elmaradt mérkőzését a Manchester United ellen. Az otthon játszó United Ronaldo két góljával hozta a papírformát, így a hétvégi forduló előtt a tabella hátsó része nem változott.

A Bolton a hétvégén a Manchester Cityt fogadja, a Wanderers utolsó nyolc meccséből ötöt jelenleg top10-es csapat ellen vívja, de játszanak még többek között a Tottenhammel is, minden bizonnyal az ő sorsolásuk a legnehezebb a bennmaradásért küzdő csapatok közül.

A lányeg persze továbbra is az, hogy hozzuk a szombati meccset és akkor egy-két hétig nem kell folyton a hátunk mögé tekingetni.

8 megjegyzés:

  1. Remélem Keegan rájön, hogy Cacapa-t kéne favorizálni mondjuk Faye helyett. Lehet, hogy Faye jobb lenne védekező középpályásként. És továbbra is egyértelmű, Rozehnaltól nem kellett volna megválni.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ninics Eurosoprt 2 adóm ami a PL meccseket adná, viszont van sport tv-m ami meg adja a championship bajnokságot. Mit is kivánhatnék a csapatnak? Hát azt, hogy ne lássam őket jövőre sem a tv-ben.

    VálaszTörlés
  3. rég volt ilyen, talán még nem is volt, de most belémáll az ideg, ha a holnapi meccsre gondolok
    nagyon kemény lesz

    VálaszTörlés
  4. Teleg nagyon nehez lesz ,mert a Fulham eleg jo formaban van

    VálaszTörlés
  5. Én csak annyit mondok: Sam Allardyce-al nem itt lennénk...

    VálaszTörlés
  6. pseboy
    Allardyce-szal tuti nem lennénk kiesés közelében, ez a csapat félig-meddig már az övé volt, tudta játszani a bunkerfocit azzal a különbséggel, hogy a védekezés nem volt jó.

    apcuk
    Én Fayeval szemben pozitív irányban elfogult vagyok, nem tudom miért. Gondolom a McFadden gólra gondolsz, én sajnos nem láttam a meccset, viszont a true-faith beszámolójában olvastam, hogy Taylor szar felszabadítása is kellett ahhoz hogy Fayenak ne legyen ideje odaállni rendesen McFadden mellé. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem Faye-é a gól, csak egy másik szempont. (bár ehhez az is hozzátartozik, hogy a tf-nél nem igazán kedvelik Taylort)

    VálaszTörlés
  7. Szerintem egyértelműen Taylor a klub legjobb belső védője, csak ő is önbizalomhiánnyal küzd, ahogy szinte mindenki a csapatból. Ha nézitek az angol U21-es meccseket, ott látszik, hogy mit is tud valójában. Igazi vezére annak a csapatnak, irányítja a többieket, kapkodni, idegeskedni ott szinte sosem láttam, nem vágdossa ki a labdákat, megpróbál építeni is a rombolás mellett. És nem csak a barátságos meccseken, az U21-es EB-n, ahol az angolok voltak a legjobbak, és csak a balszerencsén múlott, hogy nem ők nyertek, Steven volt a csapat talán legjobb játékosa. Tudom hogy az U21 nem Premier League-szint, de az tisztán látszik, hogy nagyon tehetséges a srác.
    Fayeval az a gond, hogy 30 évesen már nem fog fejlődni, mostani szintjén meg nem nevezhető klasszisnak. (talán a védekező középpályás posztján kellene játszatni, ígéretes volt azon a néhány alkalmon, amikor ott szerepelt)

    VálaszTörlés
  8. Nincs azzal semmi baj, ha ő is önbizalomhiányos és emiatt bakizik, nem lehet elvárni egy fiatal gyerektől, hogy folyton a csapat leadere legyen. Csak már több éve a csapatban van és fejlődni még nagyon nem sikerült neki. Ha jó napja van akkor tényleg kiválóan tud játszani, a probléma az, hogy a PL-ben ritkán van jó napja.
    Hosszútávon természetesen érdemes megtartani - bár félek tőle, hogy túl nagy szerződést adunk neki -, de szeretném ha kipróbálnánk Edgart is a csapatban mielőtt jövőre lejár a szerződése. Közben pedig venni fiatal, még nem berobbant védőket, sose lehet tudni mi sül ki belőlük. Wheater pl. nem az a kifejezett sztárhátvéd, de Capello érdemesnek tartotta, hogy közelről is megnézze a válogatott edzőtáborában.

    VálaszTörlés