2008. március 17., hétfő

Birmingham City - Newcastle United

A hajrá első hat pontos rangadóját vívjuk meg ma este kilenctől a St. Andrewsban a 17. helyen álló Birmingham City ellen.

Először is nézzük meg milyen eredmények születtek a hétvégén. A Fulham győzelme az Everton ellen azt jelenti, hogy ők is versenyben vannak a bennmaradásért. A Wigan győzelme, illetve a Boro döntetlenje azt jelenti, hogy mindkettejük három pontos előnyben van hozzánk képest. A Bolton továbbra is 18., kikapott a Sunderland és a Reading is. Utóbbit egy döntetlennel is megelőznénk már, míg egy győzelemmel pontszámban beérnénk a Wigant és a Borot - bár akkor is csak egy helyet lépnénk előre a gyatra gólkülönbségünknek köszönhetően.

Carr és Emre nem játszhatnak, de Viduka ismét versenyben van a kezdőpozícióért, csakúgy mint Martins. Milner lábsérülése miatt nem játszik, Given továbbra is ágyékséróléssel bajlódik. Barton természetesen játszhat.

A hazaiaknál Martin Taylor és Olivier Kapo hiányzik, de mindenki más egészséges.

A Kékek 4 meccses veretlenségi sorozatot futottak (legyőzve a Tottenhamet, és döntetleneztek az Arsenallal, a Derbyvel és a West Hammel), de szerdán beleszaladtak egy 4-2-es verésbe Portsmouthban.

Nagyon nehéz mérkőzésre kell számítanunk. A vereséget bármi áron el kell kerülni, de természetesen elégedettek csak győzelemmel lehetnénk. Idézném Harpert: "A következő két meccs, ez és a Fulham elleni a mostani évek legfontosabb meccsei. Legalább négy pontot kell szereznünk, nem szabad kikapnunk."

Tippelni most nem merek, bízzunk a jó eredményben.

Howay the Toon!

3 megjegyzés:

  1. Én merek, 1-0ra nyerünk

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok! Én a Chelsea-s vagyok de nagyon szukolok nektek, főként Owent szeretem a Newcastle-bol!

    VálaszTörlés
  3. www.arsenalking.atw.hu ---> Banner csere?

    VálaszTörlés