2010. március 24., szerda

Carroll az MVP

Őszintén azt hittem, hogy a hétvégi események után (mert ahogy hámozgatom a cikkeket, úgy tűnik nem ezen a héten történt az eset) egy ideig parkolópályára ültetik Andy Carrollt.

Aztán mikor megláttam a nevét a kezdők között, attól féltem, a többiek kivételezésnek értelmezik a játszatását és az öltöző hangulata fordul majd rosszra.

Az elsőben tévedtem és a rádiós kollegák szerint a másodikban is, mert Carroll újabb, három pontot érő gólja után nem is lehetett volna nagyobb örömöt és összetartást látni a pályán lévők között.

Andy utolsó 11 fellépésén már 10 találatnál jár, becsülettel küzdi fel magát a bajnokság góllövőtáblázatán is (jelenleg 14 találattal holtversenyben negyedik; az éllovas a 18 gólos cardiffi Peter Wittingham), és nem először kapta meg azt a dicséretet John Andersontól, a BBC Radio Newcastle szakkommentátorától, ami mindannyiunkat bizakodással tölthet el.

Imádom ha fehér gatyában játszunk, legalább háromszor jobban néz ki a szett, mint fekete alsóval.

Anderson, aki 1982-től 1992-ig 299 mérkőzésen játszott a Newcastle-ban, Alan Shearerhez hasonlította azt, ahogy Carroll fedezi a labdát és a védő szorításában is kierőszakolja a lövőhelyzetet. Nem mellékesen az utóbbi két hónapban a gólérzékenysége is sokszor eszünkbe juthatta Shearert.

Fitz Hall sérülése miatt újra lehetőséget kapott és helyt állt Kádár Tamás a védelem tengelyében, de sajnos Mike Williamson várható visszatérése miatt jövő hétfőn a Forest ellen valószínűleg újra a cserepad vár rá.

Ha már feljött a Forest, tegnap ők is nyertek, a West Brom ma este fogadja a Coventry-t. A 6. helyért harcoló Blackpool és Boro is nyert, de az utolsó helyosztós hely még mindig a Cardiffnak áll, akik jelenleg 4 ponttal vezetnek az üldözők előtt. A két említett reménykedő mellett legnagyobb riválisuk a Sheffield United, mit ad isten, pont velük játszanak ma este Walesben.

Még négy pozitívum:
  • 22 789 nap után látogattunk újra Doncasterbe és nyertünk.
  • Először játszottunk a Keepmoat Stadiumban és nyertünk.
  • A 19. "clean sheet"-tel megdőlt a legtöbb kapott gól nélküli bajnoki mérkőzés klubrekordja.
  • Amint azt jobb oldalt is láthatjátok, a hátralévő 8 mérkőzésből négyet megnyerve biztos a feljutás.

3 megjegyzés:

  1. itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=MSRYoqE_ijs&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  2. Isten ments',hogy elkiabáljam,de alakul az Albion-cumi!

    VálaszTörlés
  3. csak elkiabáltam...

    VálaszTörlés