2010. február 6., szombat

Kinek szurkolj a 29. fordulóban?

A helyzet fokozódik, mi sem játszunk, tehát lehet figyelni a többieket, visszatér az ellendrukkolásos rovat.

(Megjegyzés: Minden találkozót szombaton rendeznek. A támogatott csapatok dőlt betűvel olvashatók.)

14:00
Swansea (5.) - Preston (13.)
Jövő szombati ellenfelünk pontban beérheti walesi riválisát, hét mérkőzésre duzzasztva bajnoki veretlenségi sorozatát. Ezt nem akarjuk.

16:00
Barnsley (11.) - Watford (12.)
Két teljesen egyformán álló csapat, érvénybe lép a Döntetlennél Kevesebb Pontot Osztanak Szét, Mint Ha Valaki Győz szabály.

Blackpool (7.) - Leicester (8.)
Lásd előző mérkőzés.

Bristol City (10.) - Coventry (16.)
Egy két gólos győzelemmel pontban és gólkülönbségben is beérné ellenfelét Coleman csapata. Szeretjük, ha sűrű a középmezőny.

Ipswich (21.) - Middlesbrough (9.)
Hol kezdjem? Ipswich-et nyilván nem csípjük Roy Keane miatt, a Borot pedig azért mert ők a Boro. Ezzel együtt muszáj a hazaiakért szorítani, a Boro huzamosabb másodosztályban maradása sok észak-keleti fiatal srác felénk tartó útját nyithatja meg.

Nottingham (3.) - Sheff Wednesday (19.)
Teljesen egyértelmű, közvetlen riválisunknak csak a legrosszabbakat kívánhatjuk.

Peterborough (24.) - QPR (14.)
A Peterborough elnöke megérdemli, hogy véget érjen vakszerencséje és csapata megbűnhődjön a barom döntéseiért. Két menedzser kipaterolása úgy, hogy a keret nyilván nem érett a másodosztályra? That's a dealbreaker.

Plymouth (23.) - West Brom (2.)
Talán még a Forest-Wednesday-nél is reménytelenebb, de hátha. A fociban, Angliában, a Championshipben bármi megtörténhet.

Scunthorpe (17.) - Crystal Palace (20.)
Sajnálom a Palace-t a csődeljárás - és a pontlevonás - miatt, győzelemmel beelőznék a Scunthorpe-ot. Uccu neki, hajrá, bár az, hogy Neil Warnock, az teljes angol edzői réteg egyik legkiálhatatlanabb egyede, örül egy mérkőzés végén nem tartozik a vágyaim közé.

Sheff United (6.) - Derby (18.)
A Pengék még akár-akár veszélyt is jelenthetnek, a Derby kedden fogad minket. Nem akarok kiütéses sheffieldi győzelmet, döntetlent se, de a Derby-győzelem se jönne jól. Egy unalmas, akárcsak pillanatnyi izgalmat nélkülöző mérkőzésen nyerjenek a hazaiak, majd máskor növelünk a 18 pontos előnyünkön.

18:20
Doncaster (15.) - Reading (22.)
Hiába van meglehetősen messze az Észak-Kelettől, valahogy kistesónak érzem a Darlot. Egy győzelemmel lőtávolba kerülne nekik a top 6, valamint nem elhanyagolható, hogy jövő szombaton a Forestet fogadják, akiknek jó lenne nekimenni pár jó eredménnyel a zsebben, elfeledtetve a kupából való kiesést és az azóta begyűjtött két vereséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése