2011. január 27., csütörtök

Mit érdekel minket a 4. forduló...

Bár a csapat nem fog játszani a kupa hétvégi, 4. fordulójában, számunkra két érdekességgel mindenképpen szolgálni fog ez a kör.

Egyrészt, a kölcsönben játszó Kádár Tamás húzódása meggyógyult és így várhatóan a kezdőben lesz, amikor a Lee Clark által vezett Huddersfield vasárnap az Emiratesbe látogat (SportKlub, 13:00). Tamás tegnap combsérülést szenvedett, mérhetetlenül nagy balszerencse. (http://www.pepsifoci.hu/node/82632)

Másrészt, szombaton eldől, mikor pótolja a csapat a Birmingham City ellen elmaradt mérkőzést. Továbbra is a jelenleg kiírt február 15-i időpont tűnik a legvalószínűbbnek, de a klubok megegyeztek két másik dátumról is. Amennyiben a City és a Coventry szombati meccse döntetlen lesz, az újrajátszás kerül február 15-re és ekkor az elmaradt mérkőzést március 16-án, szerdán pótolják. Ha a Coventry győzelmet arat a hétvégén, a Birminghamnek szabaddá válik a február 19-e körüli hétvége (ekkor lesz a kupa 5. fordulója), és így - a hosszabb pihenő miatt - a hétvégén kerül sor a pótlásra.

És persze nélkülünk is biztos lesznek izgalmas mérkőzések, szóval ha akad szabadidőtök a hétvégén, kukkantsatok bele pár összecsapásba.

9 megjegyzés:

  1. hmm, en ugy tudom, hogy Kadar ismet megserult az edzesen, es mar vissza is tert a csapathoz...

    VálaszTörlés
  2. Hol olvastad? Nem lehet, hogy a meggyógyulását hozó hírt még nem láttad? Mert tényleg visszament Newcastle-ba, amikor megsérült, de azóta én mindenhol azt olvasom, hogy egészséges és játékra kész.

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Tomi valóban megsérült a tegnapi edzésen...pontosabban rásérült a korábbira. Úgy tűnik, combizomszakadása van. Pontos diagnózis talán holnap.
    http://www.pepsifoci.hu/node/82632
    Anyu

    VálaszTörlés
  4. basszus ...
    pedig direkt rákerestem a pepsin a nevére, de ezt a cikket nem dobta ki a kereső. nagy pech. :(

    VálaszTörlés
  5. Igen, ezek a sorozatos balszerencsés sérülések az utóbbi időben....és mindig valamilyen fontos bemutatkozási lehetőség előtt. Hol egy influenza, hol egy lábtörés, hol egy erősebb belemenés miatti sérülés...sajnos kivédhetetlen.
    Pedig már annyira vártuk a vasárnapi Arsenal elleni FA kupát. De hiszem, hogy hamarosan eljön az "ő időszaka".

    VálaszTörlés
  6. Úgy legyen!
    Szorítunk neki.
    És mielőbbi gyógyulást kivánok.

    VálaszTörlés
  7. Érdekes, pontos diagnózist még mindig nem tudnak mondani, lehet még sincs szakadás. Pihenésen kívül semmiféle kezelést nem kap. De lehet, műteni kell. Összevissza beszélnek.
    Kedden utazik Londonba egy specialistához... aztán majd meglátjuk.
    :(

    VálaszTörlés