2011. január 30., vasárnap

Jön Ireland

A Press Association értesülése szerint ezekben az órákban esik át Stephen Ireland az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, mely az utolsó lépés a fél éves kölcsönszerződés bejelentése előtt.

Nem tartom különösen sokra a srácot, annak örülök, hogy csak kölcsönben érkezett és ha pár meccs erejéig normális helyettese lesz az egyébként sokat játszó kezdőinknek, rendben van. Ezzel együtt, az utóbbi két évben közel sem az a játékos, aki olyan ígéretesnek tűnt 2008/09-ben és nagyon meglepne, ha most találna rá a jó formájára.

3 megjegyzés:

  1. inkabb egy szelso kellene.... vele is csak tobben lettunk kozepen... Nolan, Tiote, Barton, Guthrie, Smith es Gosling szerintem boven elegendo jatekos oda...

    VálaszTörlés
  2. Igazad van, de Smith és Gosling állandó sérült, Tiote szereti eltiltatni magát, Barton és Nolan is kiszámíthatatlan mikor követ el 1-2 durvaságot. Azzal egyetértek, hogy nem ez az els őszámú poszt ahova igazolni kéne, de szerintem örüljünk, hogy jön valaki.

    VálaszTörlés
  3. Éppen tegnap mondtam le a dologról az aktuális híreket olvasva,szerintem remek játékos-jól lát a pályán és az sem hátrány,ha valaki tud még Barton-szintű labdákat osztani!
    A szokásos sérüléshullám átvészelésében nagy segítség lehet. Houllier nem játszatta,de remélem hamar játékba lendül.
    Nagyon örülök az érkezésének!

    VálaszTörlés