2011. január 31., hétfő

Késő estig izgulnunk kell majd

Úgy tűnik, a Liverpool és a Chelsea már megegyezett egymással a Torres-ügyben és a délelőtt folyamán a Newcastle visszautasított egy 30 millió fontos ajánlatot Andy Carrollért. Az eredetileg kora délutánra tervezett Fulham előtti szokásos sajtótájékoztatót előbb elcsúsztatták, majd nemrég lemondták, mely egyértelműsíti, bizniszel a klub és van esély egy komoly üzletre.

16:03 - A Guardian szerint a Liverpool meccselte a Newcastle által szabott árat, ami mai információk szerint 35 millió font volt. Még nem tudni, valóban elfogadta-e ezt az árat a klub, de nehéz az ellenkezőjét gondolni. Az üzlet minden bizonnyal ettől még függ attól, hogy Torres Londonba költözik-e, de amennyiben a spanyol klubot vált, pillanatok alatt el fogják tudni faxolni a szükséges papírokat a csapatok a szövetségnek.

17:15 - Pletykák szerint Stephen Ireland orvosi vizsgálata nem sikerült. Nem olvastam még, hogy bármelyik újságíró is megerősítette volna, de gondoltam beírom.

17:23 - George Caulkin, a Times helyi tudósítója is félig megerősítette az Ireland-hírt, valószínűleg marad a srác a Villában.

17:39 - Caulkin szerint a Liverpool legutóbbi ajánlatát is elutasította a klub. Ezt percekkel később megerősítette a SkySportsNews is. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a klubok nem egyezkednek és minden bizonnyal Carroll valóban Liverpoolba tart, hogy egy esetleges megegyezéskor hamar pontot lehessen tenni a dolog végére. Hozzá szeretném ehhez tenni, hogy meglátásom szerint ez a hír valószínűleg szándékosan lett eljuttatva az újságírókhoz, a Newcastle által.

18:09 - Tony Barrett, a Times Liverpool környéki tudósítója szerint a Newcastle nem csak a nagyobb pénz reményében, hanem helyettes keresése érdekében utasította el a legutóbbi ajánlatot. Szintén Barrett jelenti, hogy Carroll egy érte küldött magánrepülőn utazott/utazik az észak-nyugati régióba.

18:28 - Torres és Carroll is hivatalosan átigazolási kérelmet adott be klubjainak és Newcastle és a Liverpool hivatalosan is megegyeztek. Az átigazolási kérelmek azt jelentik, hogy a játékosok nem fognak hűségbónuszokat kapni jelenlegi klubjaiktól.

18:36 - A kérdés most az, hogy van-e jelölt stopgap-igazolásra, vagy a jelenlegi, Carroll nélküli kerettel indul neki a csapat a februárnak.

20:43 - Bejelentették Stephen Ireland kölcsönszerződését. Carroll (és Torres) ügyében már csak a hivatalos bejelentésekre kell várni, a játékosok jelenleg jövőbeni klubokkal tárgyalnak a szerződéseik részleteiről.

16 megjegyzés:

  1. 35 misi nagyon sok penz, ennyit nekunk nem er Andy, szal valszeg menni fog... csak az a baj, hogy ma mar nem tudjuk potolni...

    hja, es Heskey meg remalmaimban se jojjon...

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez lenne kardinális. Ha tudunk szerezni valami viszonylag normális embert, kicsi fizetésért (pletykálnak olyat, hogy 30 milla + N'Gog), rendben van.
    Kiesni szerintem nem fogunk, még akkor sem, ha nem tudjuk ma pótolni, ez a pénz meg egyenesen vérlázító, angol csapat ennyit még nem költött egy játékosra és a világon csak Crespot, Figot, Zidane-t, Ibrahimovicot és C. Ronaldot adták el drágábban. Brutális összeg.

    VálaszTörlés
  3. liverpool megerősítette az üzletet, Carroll transfer requestet adott be állítólag, ami hihetetlennek hangzik

    VálaszTörlés
  4. PR-szempontból jobb így a klubnak, most Carroll a gonosz, ők meg kihoztak egy rohadt jó üzletet a dologból. (Ez mondjuk egyébként is igaz.) Egyébként meg ez (mármint a tr. req.) szerintem csak pénzről szólt, ilyenkor mindig jár 'hűségbónusz', hacsak nincs transfer request.

    VálaszTörlés
  5. ez a nem megy, megy, nem megy, megy dolog kurva idegesítő volt egész nap, derült volna ki az elején, hogy egy hálátlan köcsög, és ment volna...

    VálaszTörlés
  6. remélem nem valami felesleges pánik igazolás lesz ebből.

    VálaszTörlés
  7. @Holmes -- Yep, én is ezen aggódok. Ez fontos, ahogy az is, hogy ezt a pénzt nyáron el kellene költeni a csapat mélyítésére, hogy legyen minden poszton normális cserejátékos.

    @granat -- Azt én sem értem igazán, hogy a Tottenham miért nem tetszett neki, ha a Liverpoolba szívesen megy. A két klub közül most inkább előbbi áll jobban. Persze most valószínűleg feltolják a fizetését heti 70-80 ezer fontig, amit lehet, hogy a Spurs nem tett volna meg.

    VálaszTörlés
  8. @marcitomi - Irelandról azóta találtál vmit? most a BBC-n Houllier-re hivatkozva azt írják él a loan!
    a sok csendes tr.deadline után most nem panaszkodhatunk eseménytelenségre...
    Carroll-t még fel sem fogtam,basszus!!!

    VálaszTörlés
  9. Asszem az van, hogy valami para van vele és most újra egyezkednek a klubok, hogy akkor változtassanak a feltételeken (gondolom a fizetés elosztásán).

    VálaszTörlés
  10. oké,kösz.szeretném,ha jönne-be fog válni,meglátjátok!

    VálaszTörlés
  11. Hát én sem értem hogy miért éppen a Pool fogta meg..ő tudja. Még én sem fogtam fel.
    De kéne egy gólvágó..de nem hinném hogy tudnánk szerezni valakit 11 óráig.

    VálaszTörlés
  12. ha megveszik a lombrágót a Spurs-ből,az lesz csak a jó móka...

    VálaszTörlés
  13. Caroll, Ha nem akart volna menni, akkor kapálozhatott volna jobban is….Legalább minz Reto Ziegler, aki simán nemet mondott a Milannak….Sose gondoltam volna, hogy az egyik legtehetségesebb NEWCASTLE játékos a ‘pool mezében fog pózolni……………………………..Ráadásul eltzöketlenkedték az okosok a hátralevő kevési időt és nem igazoltunk egy épkézláb csatárt sem……

    VálaszTörlés