2011. január 2., vasárnap

Gyors áttekintő

Minden kedves olvasónak, családjaiknak, barátaiknak boldog és örömteli új évet kívánok. Ellenlábasaitoknak (ha van ilyen) pedig azt, hogy lássák be, ti vagytok a jobbak.

Az óévet egy várható vereséggel búcsúztattuk Észak-Londonban. Mezőnyjátékban úgy éreztem partiban voltunk, de Barton pontrúgásai csak a borzalmas jelzőt érdemelték ki, akcióból pedig sajnos Enrique hiánya miatt még a bal oldalon sem tudtunk kellően mélyre jutni.

Tetszett a csapat harciassága, ha csak egy kicsit is rájátszott valamire egy hazai játékos, egyből kapta a jószándékú kommentárt tőlünk. Egy kis idő után úgy éreztem, átestünk a ló túloldalára, hátrányban már inkább kellett volna magunkra és a támadások felépítésére figyelni, mint a Tottenham izgatására. Egy sima vereség belefér egy BL-re pályázó csapat otthonában, de a kevés helyzet mindenképpen negatívum volt.

A találkozó óta eldőlt, hogy 5 millió fontért már most januárban nyélbe lesz ütve a Ben Arfa-üzlet. Rossz hír azonban, hogy Andy Carroll combsérüléssel küzd és nagyon kérdéses a játéka a DW Stadionban. Ameobi és Enrique vállalni tudják a játékot, Nolan eltiltása lejárt és lapértesülések szerint visszatér a kapuba Harper és játékra jelentkezett Dan Gosling.

Két nálunk gyengébb csapat következik, nem követelek sokat, ha azt mondom, elvárható a hat pont, mellyel el tudnánk szakadni a jelenleg velünk kezdődő és ligautolsó Wolveszal végződő kilences fogattól.

A találkozót 17 órától a szerencsések a Digin követhetik (16.45-kor kezdődik a műsor), többieknek maradnak a szokott helyen elérhető streamek.

Jó szórakozást és howay the Toon!

11 megjegyzés:

  1. Boldog új évet mindekinek!
    Ma pedig egy magabiztos győzelmet!

    VálaszTörlés
  2. Wigan: Al Habsi, Stam, Gary Caldwell, Alcaraz, Gohouri, Gomez, Thomas, Watson, Diame, Cleverley, Rodallega. Subs: Pollitt, Boselli, Steven Caldwell, McArthur, Lopez, Figueroa, McManaman.
    Newcastle: Harper, Simpson, Steven Taylor, Coloccini, Jose Enrique, Barton, Nolan, Tiote, Gutierrez, Ameobi, Lovenkrands. Subs: Krul, Williamson, Routledge, Perch, Smith, Best, Ranger.

    VálaszTörlés
  3. Jonas baszod,csak egy finom csel kellett volna...
    amúgy nem rossz ez eddig.ezt a Cleverley gyereket nem véletlenül akarta Hugh anno!

    VálaszTörlés
  4. Digisport basszus:valami történhetett a bemelegítésnél Carroll-lal... édes Istenem...

    VálaszTörlés
  5. Gólra kellett volna váltani legalább egyet itt a végén, mert ők tuti fognak találni egyet.

    Digi lol

    VálaszTörlés
  6. Enrique ma nem igazán van képbe.

    VálaszTörlés
  7. sok sok elpuskázott lehetőség. 3 pont jól jött.

    VálaszTörlés
  8. 1-0-ra nyertünk.
    S.Ameobi
    Nagyon kellett ez a győzelem.

    VálaszTörlés
  9. egy agyonnyert meccset hoztunk 1-0-ra...
    Best kb. ezért lesz eladva.

    nem csípem ezt a dumát,de fasza szülinapi ajándék ez a három pont most nekem.

    a W.H.U.-t hozzuk és újra a helyünkön leszünk!
    Howay!

    VálaszTörlés
  10. Best most is bizonyitotta, hogy semmire se jo... Perch is mehet vele... Routledge-nak se sok hasznat vesszuk, hiaba megy el a szelen, jo cselek, jo labdavezetes, ha utanna nem tud passzolni/beadni/loni... szal lehet ezek miatt is kellett CH-nak tavoznia, sok penz elment hasznalhatatlan jatekosokra...

    VálaszTörlés