2010. szeptember 25., szombat

Stuart Atwell és a Sunderland

A pofa, aki fújta a Wolves elleni meccsünket, Stuart Atwell, és volt kritkán aluli a Molineux-ban, ma a Liverpool-Sunderland találkozót vezeti.

Múlt héten a Sunderland az év egyik lehetetlen gólját kapta, amikor Anton Ferdinand nekibikázta Cesc Fabregas lábának a labdát, ami 30-40 métert repülve a hazai kapuban kötött ki.

Mai haláli esemény: szabadrúgás jár a Sunderlandnek 45 méterre saját kapujuktól. Michael Turner lehelyezi a labdát, az megáll, majd hátrapöcköli kapusának, végezze el ő a szabadrúgást. Turner szándéka egyértelmű volt, nem elvégezni akarta a szabadot.

A szabályok szerint elvégzett szabadrúgásnak is fel lehetett fogni a mozdulatot. Fernando Torres elhozta a labdát, lekészítette Dirk Kuytnak, és gól szerzett a Liverpool. A gólt Atwell megadta.

Legkevésbé sincs ellenemre, ha hajtépésre sarkalló gólokat kap hétről-hétre a Sunderland, ahogy azt sem bánnám, hogy Atwellt nem láthatnánk 1-2 évig Premier League-meccseken.

Hogy igazságos legyek, Atwell egy kétes Sunderland-tizenegyest leszámítva kiválóan fújt a Liverpool vezető gólját követően. Még a végén jó bíró lesz belőle.

6 megjegyzés:

  1. Én pont az Arsenalnak szorítottam a hajrában. :) Nem kell, hogy sok pontot szerezzen a West Brom, maradjanak csak mögöttünk. :)

    VálaszTörlés
  2. én is Arsenalnak szorítottam ...majdnem össze is jött..holnap Wba-t vissza kell űzni mögénk :)

    VálaszTörlés
  3. jééé, ez a blog még működik? most egy laptopról netezek, ahonnan hónapok óta nem, és itt volt az rss a könyvjelzők között :)

    apcuk

    VálaszTörlés
  4. Egyrészt gyűlölöm a magát felsőbbrendűnek tartó,öntelt Wengert és "szimpatikus" keretét valamint az ún. "kiscsapatok" előre lesajnálását,ami általános jelenség.
    Imádom az efféle fricskákat!
    Másrészt a csapat játékát nézve,keretét ismerve eszembe sem jutott,hogy tartósan előttünk legyenek!

    VálaszTörlés