2010. szeptember 13., hétfő

Megvan Karl Henry első áldozata

OKTÓBER 3.: Szombaton kora délután Henry brutálisan beleszállt Jordi Gomezbe és azonnal kiállították. Henry megpróbálta megmagyarázni a bírónak, hogy labdára ment, ami talán még az esetnél is ijesztőbb, hisz ezek szerint nem fog visszariadni a hasonló belépőktől a jövőben. Henry-t edzője sem védte meg, Mick McCarthy szerint is teljesen jogos volt a kiállítás.

Gomez sérülés nélkül megúszta az esetet.

SZEPTEMBER 13.: Két hete Joey Bartonra utazott - nagyon keményen - a Wolves középpályása. A cél nem sérülés okozása volt, hanem Barton felidegesítése, de ez így is számos durva becsúszást eredményezett.

Következő forduló: Karl Henry eltörte Bobby Zamora bokáját. A Fulham csatára jelenlegi állás szerint 4 hónapot lesz kénytelen kihagyni, ám olvasni olyan híreket, hogy nem csak törést, hanem komoly szalagszakadást is szenvedett, ami megnövelheti az így is jelentős időt.

Henry nem akart sérülést okozni, ezt állítja minden ember, aki megnézte az esetet (jómagam nem mertem, gyengéim az ilyesmik), ezt mondta Mark Hughes és persze maga Henry is. De ha sokszor csúszol oda felelőtlenül és meggondolatlanul, előbb-utóbb valaki megissza a levét. Csak bízni tudok benne, hogy Zamora szerencsétlensége kicsit fékező hatással lesz Henry stílusára.

1 megjegyzés: