2010. január 19., kedd

Szezon legjobb mérkőzése

Felejtsük el egy pillanatra, hogy csak egy pontot szereztünk és adózzunk tisztelettel annak a 22 embernek, akik felszántották ma a pályát és a két menedzsernek, akik nem akarták lelassítani csapataikat. Kiváló mérkőzést láthattunk a bajnokság két legjobb csapata között (a Forest impresszív, de szépségben és tudásban ez a két csapat viszi a pálmát), kár, hogy időnként elrontotta a játékvezető.

Sajnos sokat elmond a Football League befolyásáról, hogy egy ekkora rangadóra nem tudják elintézni egy jobb játékvezető küldését. Véleményem szerint követhetetlen volt, hogy pontosan miért is jár sárga lap, nem véletlenül lettek idegesek a játékosok és csúcsosodott ki a dolog Nolan hajrában történt törlesztésében. (Egy pillanatra sem sajnáltam a kis chileit, két perccel korábban ki kellett volna állítani második sárga lappal, amikor nem akarta odaadni a labdát.)

Nem figyeltem fel rá, amíg meg nem olvastam a .com beszámolóját, de az utolsó öt bajnoki mérkőzésből mindössze egyet nyertünk meg. Egyelőre nem ijedek meg, mert elég hektikus időszakon vagyunk túl, de a hónap végén-február elején meg kell mutatni a Leicester (január 30.) és a Cardiff (február 5.) - és ne felejtsük el a Swansea-t (február 13.) - ellen, hogy mi vagyunk a bajnokság krémje, különben felkészülhetünk egy három hónapos versenyfutásra.

Lehetséges bukásunk fő oka a keret szűkössége lehet. Vagy véglegesen vagy kölcsönben érkező játékosokkal erősíteni kell, még akkor is, ha olyan nevekről van szó, amelyek nem hoznak lázba minket.

Írtam tegnap is, ma is egyértelműen így gondolom, Lovenkrands gólja volt az idényünk eddig legszebb pillanata, talán egy kupadöntő lehetne emlékezetesebb, mint a dán gólöröme.



Lábjegyzet: Reméljük nem lesznek hülyék és fehér pumát varrnak majd a mezekre.

6 megjegyzés:

  1. és mi llsz a csíkjainkkal???

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem, hogy aggódni kell miattuk.

    http://www.toontastic.net/board/index.php?showtopic=22963&st=820&p=704900&#entry704900

    http://www.toontastic.net/board/index.php?showtopic=22963&st=820&p=704953&#entry704953

    VálaszTörlés
  3. remélem, nem vékony csíkú lesz, az olyan sunderlandes...

    VálaszTörlés
  4. kilgallon elment a mackemekhez... érdekes, nem azt jelentették még be anno, hogy marad? vagy ő jelentette be? már nem pontosan emlékszem

    VálaszTörlés
  5. Éreztem,hogy nem ide való-jó helye lesz ott a gyökereknél,pár bukta után a padon!
    Tuti,hogy Beckford is aláír még a jövő héten az Evertonhoz szerintem.

    Williamson meg számomra teljesen ismeretlen,az mindenesetre nem túl jó előjel,hogy a Pompey-nál tévedésnek tartják a leigazolását.Ettől függetlenül bármi lehet persze.

    VálaszTörlés
  6. Nem rossz...
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2819047/Hab-looks-Fab-for-Black-Cats.html?OTC-RSS

    VálaszTörlés